Forradalmian nagy sebességű A3-as multifunkciós készülék

Arassa le az ökológiai babérokat, amelyeket csupán a tintasugaras technológia képes biztosítani, még 100 oldal per perces kétoldalas nyomtatás közben is

Forradalmian nagy sebességű A3-as multifunkciós készülék

Megérkezett a szupergyors, ökológiailag hatékony üzleti nyomtatók következő generációja: a WorkForce Enterprise. Az ultragyors, 100 kép/perc sebességű, részlegeknek szánt irodai színes A3-as nyomtató olyan ökológiai előnyökkel rendelkezik, amelyeket csupán a tintasugaras technológia képes biztosítani, így kis teljesítményfelvételű, kevesebb kellékanyagot használó megoldást jelent, a részlegeknek szánt lézeres fénymásolók áráért. A WorkForce Enterprise WF-C20590 mellett megjelenik a 75 kép/perc sebességű változat, a WF-C17590 is. Mindkét készüléket arra tervezték, hogy nagyvállalati és KKV környezetben is kielégítsék az irodai részlegek nyomtatási igényeit, különösen az időszakosan felmerülő, nagy mennyiségű nyomtatásra irányuló igényeket.

A nyomtatók minőségének további javítása érdekében az Epson számos technológiai innovációt épített be, többek között önjavító nyomtatófejet a csíkozódás megszüntetésére és elektrosztatikus szállítószalagot a nagy sebesség fenntartásához. Továbbá, ez az új technológia egy hatalmas lépést jelent a környezetvédelem terén is, mivel a hasonló sebességű lézernyomtatókhoz képest megdöbbentő módon, 96%-kal csökkenti az energiafogyasztást, 1mindezt különleges tápegység használata nélkül.

Darren Phelps, az Epson Europe üzleti képalkotási igazgatója szerint: „A WorkForce Enterprise azzal csökkenti a nyomtatás környezeti terhelését, hogy kis teljesítményfelvételű, kevesebb kellékanyagot igénylő megoldást biztosít rendkívül nagy nyomtatási sebességgel és kiváló minőségben. Mivel kevesebb alkatrészből áll, mint az ekvivalens lézeralapú multifunkciós készülékek, a sorozat jobb megbízhatóságot biztosít, és jelentősen megnövelt nyomtatási üzemidőt biztosít.

Amint megláttuk a laborban a WorkForce Enterprise készüléket, tisztában voltunk vele, hogy különleges berendezéssel van dolgunk, de igazán a viszonteladók egész Európában megjelenő reakciói erősítették meg az új termékcsalád forradalmi jellegét. Az egész kontinensen átívelő, több várost, köztük Prágát, Lille-t, Athént és Helsinkit érintő körútra vittük a modellt, hogy létfontosságú visszajelzéseket kapjunk, amelyekkel megalkothattuk a lehető legjobb Epson terméket.”

Az energiahatékonyság ellenére sem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény terén. A nagy sebességet és kiváló nyomtatási minőséget biztosító tintasugaras soros nyomtatófej arra a méretezhető technológiára épül, amelyet az Epson először az ipari rendszerekben, mint például a nagy formátumú címkenyomtatókban használt. A lenyűgöző, új, csupán 43 mm széles és 33 500 fúvókát tartalmazó soros kialakítás kiemelkedő kihagyásérzékeléssel és változócseppméret-technológiával rendelkezik a csíkozódás csökkentése érdekében. Ez a kompakt méretben megjelenő hihetetlen részletességű megoldás nem csak a teljesítményt növeli; biztosítja a megfelelő sebességet és megbízhatóságot az olyan nagy hatékonyságú csoportok számára, akiknél szóba sem jöhet az állásidő. A teljesítmény és a hatékonyság tökéletes összeolvadása.

Az opcionális WorkFlow Enterprise Finisher egység lehetővé teszi a dokumentumkészítési feladatok automatizálását, a max. 5350 lapos papírbemenet az opcionális papíradagolóval és a 4000 lapos fűzőgéppel és válogatóval pedig javítja a hatékonyságot, így idő és energia takarítható meg. Továbbá ezek a modellek különböző megoldások széles választékával kompatibilisek, és a felhasználói hatékonyság érdekében NFC alapú, okoseszközzel használható mobilnyomtatásra és szkennelésre lettek tervezve. Az olyan eszközök és szoftverek, mint például az Email Print for Enterprise, az Epson Print Admin és a Document Capture Pro további funkciókat biztosítanak – sokkal többet az egyszerű nyomtatásnál és szkennelésnél.

A WF-C20590 2017 júniusától lesz kapható. 

Főbb jellemzők

 • 75 oldal/perc és 100 oldal/perc sebességű változatok

 • Nagy sebességű DualScan funkció (egyoldalas/kétoldalas): 60/110 kép/perc

 • Alacsony teljesítményfelvétel – 320 W (ez lehet akár 180 W is)

 • Alapértelmezett 600 x 1200 dpi felbontás – Kiváló nyomtatási minőség akár 600 x 2400 dpi felbontásban

 • Színes, akár SRA3 méretű MP tálca

 • Epson Open Platform kompatibilis

 • Nagy kapacitású tintapatronok: K = 2 x 50 ezer ciklus, CMY = 50 ezer ciklus

 • DuraBrite pigmenttinták

 • 9 hüvelykes színes, érintőképernyős kijelző

 • Max. 5350 lapos (80 g/m²) papírbemenet opcionális papíradagolóval

 • 4000 lapos feldolgozó egység fűzőgéppel és válogatóval

 • Fúvóka-ellenőrzési technológia biztosítja a nyomatok állandó minőségét

 • Elektrosztatikus szállítószalag biztosítja, hogy a papír tökéletesen sima maradjon a nyomtatás során

 • Kompatibilitás különböző nyomtatási nyelvekkel, például PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF), ESC/P-Raster

1. Az Epson WorkForce WF-C20590 320 W-os maximális teljesítményfelvétele, és a hasonló sebességű Xerox Color 1000i Press modell (a gyártó által megadott specifikációk között megtalálható) 7600 W-os maximális teljesítményfelvétele alapján.