Epson WorkForce AL-M200 sorozat: kategóriájában a legalacsonyabb üzemeltetési költséggel

WorkForce AL-M200 sorozat

Epson WorkForce AL-M200 sorozat: kategóriájában a legalacsonyabb üzemeltetési költséggel

2012. november 7. – Az Epson a kisebb irodák számára tervezett monokróm lézernyomtatókat vezet be, melyek kiváló teljesítményt nyújtanak megfizethető áron, és segítik a munka hatékonyságának növelését. A LED nyomtatók új családjába tartozó ALM200DN és WorkForce AL-M200DW modellek kategóriájukban a legalacsonyabb teljes költségmutatót (TCO) biztosítják, köszönhetően a kétoldalas nyomtatásnak, a 30 oldal/perces nyomtatási sebességüknek1 és a 30.000 oldalas terhelhetőségüknek.

A WorkForce AL-M200DN és a WorkForce AL-M200DW készülékek könnyen cserélhető monokróm festékkazettát használnak, amelyet a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően csak be kell helyezni a foglalatba, és elfordítani a rögzítéshez. Az egyfunkciós nyomtatók kisebb munkacsoportok számára ideálisan hálózatba kapcsolhatók, de kis méretüknek és visszahúzható papírtálcájuknak köszönhetően akár a felhasználók asztalaira is elhelyezhetők. Az AL-M200DW modell vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik.

Mindkét készülék Epson iPrint kompatibilis. Így a dokumentumok vezeték nélkül is kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről2 : tökéletesek például a dokumentumok utolsó pillanatban történő kinyomtatására egy megbeszélés előtt, vagy számítógép bekapcsolása nélküli kinyomtatásra.

A WorkForce AL-M200DN és WorkForce AL-M200DW nyomtatók novembertől kaphatók 67.900 illetve 81.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Főbb jellemzőkAL-M200DNAL-M200DW
30 oldal/perces nyomtatási sebesség1
Kétoldalas nyomtatás
1200 x 1200 dpi felbontás
30 000 oldalas terhelhetőség
Ethernet-csatlakozás
Wi-Fi kapcsolat
Az Epson iPrint kompatibilitás2
Visszahúzható papíradagoló tálca
Könnyen cserélhető festékkazetták

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/