Epson ProGraphics divízió a SignExpo & DigitalExpo kiállításon

Epson ProGraphics divízió a SignExpo & DigitalExpo kiállításon

Az Epson két ProFocus partnerével, az EPS team-mel és a Marker Informatikával állított ki a nagyformátumú nyomtatás kétévente megrendezett seregszemléjén, a SignExpo & DigitalExpo kiállításon.

A rendezvény 3 napja alatt elsősorban a különböző - jellemzően különleges - nyomtatási alkalmazásokat mutattuk be, mint példálul nyomtatás Neschen tintasugaras tapétákra az Epson Stylus Pro GS60000 eco-solvent nyomtatóval, az Epson Matte Backlit (háttérvilágítású) fóliára a vízbázisú Epson Stylus Pro 11880-as nyomtatóval. A látogatók nyomon követhették csomagolóipari, illetve Fogra tanúsított proof-ok készítését Epson MetallicProof és ClearProof film hordozókra a világ első vízbázisú, fehér tintát használó tintasugaras nyomtatójával, az Epson Stylus Pro WT 7900-zal, valamint az Epson Stylus Pro 9900 és Pro 4880 nyomtatókkal.

A standon kialakítottunk egy professzionális fotóstúdiót is, ahol a cél az volt, hogy bemutassuk a fotó elkészítése után a képek feldolgozási folyamatát, nyomtatásra való előkészítését és nyomtatását. A képek előállításához segítségünkre voltak az Epson Stylus Photo R2880, Stylus Pro 3880 és Pro 7900 nyomtatók.

A rendezvény sikeresen zárult; a kiállítás óta folynak a részletes termékbemutatók a ProFocus partnereknél és már született is több üzlet. A pillanatnyi sikerek mellett a rendezvénynek valójában hosszabb távon van hatása a márka- és piacépítés kapcsán.