Epson-MyQ együttműködés a termékintegráció egyszerűsítésének, az infrastruktúra, valamint a nyomtatóflotta-kezelés fejlesztésének jegyében

A globális megállapodás nyomán egyszerűsödik és még hatékonyabbá válik a többfunkciós nyomtatók, illetve a kezelésükre szolgáló szoftverrendszerek együttes használata

Epson-MyQ együttműködés a termékintegráció egyszerűsítésének, az infrastruktúra, valamint a nyomtatóflotta-kezelés fejlesztésének jegyében

Az Epson globális partnerséget kötött a MyQ vállalattal, a biztonságos nyomtatáskezelés és a rendszerintegrációs megoldások egyik vezető szereplőjével.

A partnerség révén a MyQ piacvezető integrációs és munkafolyamat-kezelési képességei egyesülnek az Epson multifunkciós üzleti tintasugaras nyomtatóival és azok jelentős előnyeivel – a hatékonyság, a termelékenység, a költségcsökkentés, továbbá a környezet védelme terén.

A lépés felhasználói oldalon egyszerűbb flotta-integrációt és rendszerkezelést tesz lehetővé, megbízható termékfelügyelet, növekvő biztonság és csökkenő kiadások mellett.

Darren Phelps, az Epson Europe alelnöke így nyilatkozott: „Számos vállalkozás igyekszik most új folyamatokat bevezetni, alkalmazkodva az új munkamódszerekhez, a nagyobb biztonság és a jobb munkafolyamatok pedig képesek csökkenteni a távoli telepítések okozta nyomást.  Vannak olyanok is, akik a folyamatok egyszerűsítésére és a költségek csökkentésére törekszenek.  A partnerkapcsolat elérhető távolságba helyezi mindezen célokat: növekszik a biztonság, csökkennek a költségek és javul a termelékenység, mindez hatékonyabb működés mellett.”

Martin Janus, a MyQ vezérigazgatója így nyilatkozott erről: „Mindig is az volt a célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni az IT folyamatosan változó világában, és az összes elérhető megoldás közül kiválasszuk azt, amelyik a lehető legjobb számukra. Kiváltképp a hatékonyságra és a magas szintű felhasználói élményre összpontosítunk. Az Epson és a MyQ vállalat együttműködésével piacvezető hardver- és szoftverismeretek kézfogásának lehetünk tanúi, mely a végfelhasználók számára könnyen integrálható és kezelhető megoldások formájában nyilvánul meg.”

Az Epson üzleti tintasugaras nyomtatóival kapcsolatos további információkért: Add local link

A MyQ vállalattal kapcsolatos további információkért: https://www.myq-solution.com/

Vége

 

A MyQ Solutionről

A MyQ Solution csúcstechnológiás nyomtatáskezelő szoftver, amely számos funkciójával garantálja, hogy a nyomtatás biztonságos, elérhető és költséghatékony legyen. Kezelőfelülete teljesen személyre szabható, így a felhasználók időt takaríthatnak meg az egyszerű, egyetlen kattintással elérhető funkcióknak köszönhetően. A nagy teljesítményű OCR-funkciók kiemelkedő dokumentum-munkafolyamatokat tesznek lehetővé, kellemes felhasználói élmény mellett, melynek köszönhetően a MyQ ideális választás lehet bármilyen méretű vállalkozás számára a digitális átalakítási feladatok alkalmával.