Epson mozi filmrajongóknak

Csúcskategóriás, Full HD, 3D projektorokat mutatott be az Epson Berlinben

Epson mozi filmrajongóknak

2012. szeptember 4. – Három csúcskategóriás Full HD 3D projektort dobott piacra az Epson, kifejezetten a filmrajongók számára. Az EH­TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek a legújabb technológiákkal rendelkeznek. Az EH-TW9100W például képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is1 ­akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően.

Mindhárom projektor képes a 2D-s, HD tartalmat egyetlen gombnyomással 3D tartalommá alakítani. A látványvilágot az automatikus színoptimalizálás, a képkocka-interpoláció és a felbontást fokozó technológia javítja. A színek élethűek, a feketék mélyek és minden részlet pontosan jelenik meg a magas 320 000:1 kontrasztaránynak és az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően.

„Legújabb, csúcskategóriás készülékeink nemcsak kiváló minőségű moziképet biztosítanak, de könnyűőket telepíteni a széles tartományú lencsemozgatás és a középre helyezett, nagy zoom-átfogású objektív miatt. Ez mozgásteret ad a felhasználóknak, hogy ott helyezzék üzembe a projektort, ahol csak szeretnék, anélkül, hogy az elmosódás vagy a torzítás miatt aggódniuk kellene” – mondta Madlyne Colson, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az EH-TW9100W és az EH-TW9100 készülékhez két USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik2, amelyek a projektortól akár 10 méterre is használhatók.

Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek 2012 novemberétől lesznek kaphatók.

Jellemzők

EH­TW9100W

EH­TW9100

EH­TW8100

Full HD 1080p moziélmény, nagy fényerejű 3D technológiával

Egyedülálló képminőség az Epson 3LCD technológiájával és a C2Fine panelekkel

A vezeték nélküli kapcsolat Full HD moziélményt kínál1

-

-

Magas 320 000:1 kontrasztarány a mély feketékért

Élethű mozgás a képkocka-interpolációval

Anamorfikus képméretarány 2D és 3D módban is

-

Középre helyezett Fujinon objektív

2,1x zoom és széles tartományú lencsemozgatás (Függ.:96,3% / Vízsz.:47,1%)

Manuális függőleges trapézkorrekció +/-30 fok

Epson szuperfelbontás és Epson moziszűrő funkció

Egyformán magas, 2,400 lumen fehér­és színesfény­kibocsátás

Nagy felbontású 2D filmek és videojátékok konvertálása 3D képformátumba

2 db újratölthető RF 3D szemüveg2

Nem tartozék.

4 színmód 2D-ben és 2 színmód 3D-ben

Projektor beállítása és vezérlése hálózaton keresztül

ISF színkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik

-

Elektronikus objektív-blende

3 év garancia a lámpára

A projektor burkolatának színe

Fehér

Fekete

Fehér

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

www.epson-europe.com

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki.

Az Epson Europe vállalatról

http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/