EISA-díjat nyert az Epson EH-TW9000W projektora

Az Epson EH-TW9000W projektorát választotta idén Európa legjobbjának az EISA (European Imaging and Sound Association).

EISA-díjat nyert az Epson EH-TW9000W projektora

2012. augusztus 15. – Az z Epson EH-TW9000W projektorát válasz ztotta idén Európa legjobbjának az EISA (Europ pean Imaging and Sound Association). A 19 európai ország 50 szaklapját tömörítő szervez zet szerkesztőkből álló zsűrije a termék kek tesztelése és összehasonlítása után az Epsson projektorának ítélte oda a „European Pr rojector 2012-2013” címet.

A full HD felbontású, 3D-ss képet vetítő készülék egyszerű kezelhe etőségének, kiváló képfeldolgozásának és annakk a képkocka-interpolációnak köszönheti gy yőzelmét, mellyel a filmek akciójelenetei is finoma ak és folyamatosak lesznek.

Az Epson EH-TW9000W a ppiacon kapható legnagyobb fényerejű (240 00 lumen fehér-és színesfény-kibocsátás) megjeelenítő, amely a 200.000:1 kontrasztaránn nyal eddig csak a mozikban megszokott képmin nőséget és képélményt biztosít. Ez az egyik k első olyan otthoni projektor, mely vezeték nélk kül csatlakoztatható az arra alkalmas Blu-ra ay lejátszókhoz és laptopokhoz.

A készülék emellett egyetlen gombnyomással alakítja át a kétdimenziós nagy felbontásúú filmeket és videojátékokat há áromdimenziós tartalommá.

Az Epson EH-TW9000W pro ojektort a TIPA (Technical Image Press Association) 2012-ben, ugyancsak a "legjobb fotóprojjektor" címmel tüntette ki.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vvállalata a képalkotás és innováció terén. Kompakkt, energiatakarékos, nagy pontosságú technológiái, t továbbá nyomtatóktól az üzleti célú és otthoni 3 3LCD-kivetítőkön át a szenzorokig és egyéb mikroeszk közökig terjedő termékköre révén arra törekszik, hogy túlszárnyalja a felhasználók elvárásait az egész z világon.

A Japánban székelő Seiko Epso on Corporation vezette Epson csoport 99 vállalatá ában világszerte több mint 78 000 munkavállaló do olgozik. A vállalatcsoport elkötelezett híve a környezet globális védelmének és a helyi közösség gek folyamatos támogatásának. http://global.epso n.com/

www.epson.hu

Az Epson Europe vállalatról

Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1,594 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2010-as pénzügyi évben 1,583 milliárd eurót tett ki. http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/