Az új Value Glossy fotópapír a hétköznapi felhasználók számára is kimagasló Epson minőséget kínál

Alacsony költségű, egyszerű otthoni fotónyomtatás

Az új Value Glossy fotópapír a hétköznapi felhasználók számára is kimagasló Epson minőséget kínál

Szeptember 27.Az Epson új Value Glossy Photo Paper terméke kedvező árú megoldást biztosít a mindennapi fotónyomtatáshoz. Legyen szó az utolsó nyaralás képeiről, egy iskolai feladat vagy kollázsok elkészítéséről, az új fotópapír minden esetben ugyanazt a magas Epson színvonalat garantálja.

A Value Glossy papírt a japán gyártó úgy fejlesztette ki, hogy az Epson tintáival együtt a lehető legjobb minőségű fotók nyomtatását tegye lehetővé az otthoni felhasználók számára. Az új termék előnyeit – márkától függetlenül – minden hátsó papíradagoló tálcával rendelkező tintasugaras nyomtató tulajdonosa kihasználhatja.

Az Epson fotópapírok széles választékát kínálja, hogy a felhasználók minden esetben kedvező áron érhessék el a számukra megfelelő terméket. Az új, 183 g/m² súlyú, három csillagos Value Glossy Photo Paper kitüntetett helyen áll az Epson kínálatának belépő szintjén. Azok számára, akik professzionális vagy archiválási minőséget keresnek, az Epson a 200 g/m² súlyú, gyantabevonatú, négy csillagos Glossy Photo Paper, a 255 g/m² súlyú Premium Glossy Photo Paper, valamint a 300 g/m² súlyú, öt csillag plusz kategóriás Ultra Glossy Photo Paper termékeket biztosítja.

A széleskörűen felhasználható Value Glossy Photo Paper két méretben kapható: A4-es és 10x15 cm-es változatban, valamint különböző, húsz, ötven vagy száz lapos kiszerelésben érhető el. A papír visszazárható csomagolásban érkezik, így könnyedén megóvható a nedvességtől és a fénytől.

Völgyi László, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „Az emberek kedvelik a fényképeket és mi szeretnénk őket segíteni a szabadabb fotónyomtatásban, amelyet a felmerülő költségek gyakran akadályoznak. A Value Glossy Photo Paper termékkel erre a problémára kínálunk megoldást, hiszen ez a fotópapír Epson minőségben biztosít kedvező árú fotónyomtatást a hétköznapi felhasználók számára.”

A Value Glossy Photo Paper 2016. októbertől lesz kapható, az A4-es méretben 50 és 20 darabos csomagban 4299 és 2099 forintért, a 10x15 cm-es változatban pedig 100, 50 és 20 lapos kiszerelésben 2999, 2099 és 1499 forintos áron.

 


Megjegyzés a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 90 vállalata világszerte több mint 67 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

www.global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2015-ös pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/