Az új RIP szoftver segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki nyomtatójából

Az Epson Edge Print és az Epson Edge Control Dashboard gyors és optimális nyomtatást biztosít

Az új RIP szoftver segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki nyomtatójából

Az Epson bejelentette az F-sorozatú textilnyomtatókhoz tervezett Edge Print RIP szoftvert. Az új nyomtatókkal már ez a szoftver érkezik a lehető legjobb eredmények gyors eléréséhez, kiváló teljesítményt nyújtva az Adobe PS motorral a Post Script adatok különböző fájlformátumokba való feldolgozásához. Windows rendszeren futtatva, egyszerű, dongle nélküli telepítéssel teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy egyszerre akár négy nyomtatót is kezelhessenek egyszerű beállítással, egyszerű fájlkezelést, színes kezelőpanelt, vetítést, step and repeat funkciót, és képelrendezést biztosítva.

Az Epson Edge Print segítségével az ügyfelek a lehető legjobb minőségű eredményhez juthatnak a Precision Dot technológia alkalmazásával, amely kiválasztja az optimális cseppméretet és mintát. Három kulcsfontosságú Epson technológiát hoz összhangba: Half Tone Module, LUT (Look-up Tables) és Micro Weave. Az Epson saját, széles skáláját használva a színtér maximalizálásához, finom színátmeneteket hoz létre, valamint egységes színeket biztosít különböző megvilágítási körülmények között is, és csökkenti a szemcsézettséget is.

Az Edge Print más Epson eszközökkel is működik, beleértve az LFP Accounting Tool-t is. A szoftverbe integrált Epson Control Dashboard lehetővé teszi az ügyfelek számára a nyomtatóállapot megjelenítését, valamint a nyomtató konfigurációjának letöltését az Epson média nyomathordozó könyvtárból, valamint közvetlenül a nyomtatóra való elküldését.

„A minőségi eredmények eléréséhez az ügyfélnek be kell állítania a nyomtatási paramétereket. Ennek a folyamatnak az elősegítésére az Epson elkészítette az Edge Print jóváhagyott előbeállításokat, beleértve az ICC-profilokat is, amelyek letölthetőek a felhőből,” mondja Neil Greenhalgh, az Epson Europe textilipari termékmenedzsere. „Az Epson LFP Accounting Tool-hoz való kapcsolattal kombinálva segíthetünk kiszámolni a nyomtatási költséget a tinta- és papírfogyasztás alapján – jobb rálátást és ellátást nyújtva az egyes munkafolyamatokhoz. Ez a teljes megoldás megbízható, minőségi és pontos eredményt nyújt, csökkenti a veszteséget, növeli a termelés nagyságrendjét, amely javítja az üzletet, és gyorsítja a termelést.”

Az új, frissített verzió elsőként az SC-F9300 modellel került kiadásra, melynek bemutatására márciusban kerül sor. A szoftver az Epson festékszublimációs nyomtatóinak választékát (SC-F6200, SC-F7200 SC-F9200) támogatja, és minden új nyomtató mellé jár. A már meglévő tulajdonosok számára is elérhető opció.

Az Epson Edge Print 2018 márciusától lesz kapható.