Az új A3-as és A4-es üzleti tintasugaras választék teljesíti az elfoglalt munkacsoportok különleges elvárásait

A monokróm sorozattal 40 000 oldalt nyomtathatunk, így ezek a készülékek biztosítják a legnagyobb tintakapacitást a szegmensben

Az új A3-as és A4-es üzleti tintasugaras választék teljesíti az elfoglalt munkacsoportok különleges elvárásait

WF-C8690

Az Epson bejelentette a WorkForce Pro MFP-k és nyomtatók két új sorozatát a nagy forgalmú irodák számára: a klasszikus tintasugaras technológiával és kevés beavatkozással használható magas produktivitású nyomtató alacsony környezetre gyakorolt hatásával olyan kis munkacsoportok számára készült, akik A3-as és A4-es méretben is szeretnének nyomtatni. A szegmensben a WF-C8690, a WF-C8610 és a WF-C8190 jobb teljesítményt nyújt az A3-as nyomtatásnál, míg a WF-M5799DWF, a WF-M5299DW és a WF-M5298DW gyors, megbízható és nagy kapacitású A4-es fekete-fehér nyomtatást tesz lehetővé alacsony üzemeltetési költség mellett.

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti nyomtatókért felelős termékmenedzsere szerint: „A lézeres megoldásokhoz képest tintasugaras nyomtatóink pénzt, energiát és időt takarítanak meg, és teljeskörű üzleti produktivitást, illetve különböző dokumentumkezelési funkciókat biztosítanak. A beavatkozások csökkentésére, valamint a hatékony munkafolyamatra tervezett nyomtatók a költségmegtakarítást és a környezetre gyakorolt hatás minimalizálását is előtérbe helyezik. A kevés beavatkozás és a környezetvédelmi előnyök miatt ez az eszköz ideális az iparági szakértők számára – például az oktatásban, az egészségügyben, a közigazgatásban és a kereskedelemben –, hogy megfeleljen a nyomtatási és CSR-igényeiknek.”

A WF-C8000 sorozat ideális azon üzleti felhasználók számára, akik A3-as méretben szeretnének nyomtatni, de nincs szükségük nagyon magas nyomtatási kapacitású Epson Enterprise vagy RIPS eszközökre. Nemcsak a mindennapi A4-es dokumentumokat nyomtatja gyorsan – az első oldal elkészülési ideje 5,5 másodperc –, hanem számos típusú A3-as dokumentum, mint a beltéri szórólapok, brosúrapiszkozatok, Excel-táblázatok, építkezés-helyszíni tervek, osztálytermi munkalapok, kézikönyvek és további formátumok nyomtatására is képes.

Ehhez hasonlóan a WF-M5000 sorozat is megfelel az olyan vállalkozások igényeinek, ahol nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatásra van szükség versenyképes, teljes üzemeltetési költség mellett kis munkacsoportokban, nagy nyomtatási mennyiségnél. Lenyűgöző, akár 40 000 oldalas tintakapacitása a legmagasabb a szegmensben 1– ez segít abban, hogy alacsonyan tartsa a teljes üzemeltetési költséget, és minimális beavatkozásra legyen szükség. Ez a produktivitás növelése mellett a hőt nem termelő és az érintés nélküli nyomtatási folyamat segítségével, még rugalmasabb papírkezelést nyújt.

A versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva akár 90%-kal alacsonyabb energiafogyasztás érhető el ezekkel a modellekkel 2, ami segíti a környezetre gyakorolt hatás és a felhasználók villanyszámláinak csökkentését. Az első oldal elkészülésének ideje gyorsabb, mint a hasonló lézermodellek esetén, csak 4,8 másodpercet vesz igénybe. 3.

A két, kifejezetten vállalkozások számára tervezett sorozat olyan szoftvereket és eszközöket biztosít, amelyek kielégítik a különböző felhasználói igényeket. További eszközök és szoftverek, mint például az Epson Print Admin, a Document Capture Pro 4és az Epson Device Admin további funkciókat biztosítanak – sokkal többet az egyszerű nyomtatásnál és szkennelésnél. Az Epson Open Platform 5és a közös munkánk a független szoftvergyártókkal további megoldásokat biztosít, például a PaperCut nyomtatáskezelő szoftvert.

1. A hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 20 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak vagy a gyártók webhelyein szerepeltek.
2. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak vagy a gyártók webhelyein szerepeltek.
3. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak, vagy a gyártók webhelyein szerepeltek.
4. Csak multifunkciós eszközökön.
5. Csak multifunkciós PCL/PS eszközökkel kompatibilis.