Az online kalkulátorral kiszámolható, mennyit takaríthatnak meg az otthoni felhasználók az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

Hasonítsa össze a 20 legkeresettebb nyomtató kezdeti- és tintaköltségeit az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak költségeivel

Az online kalkulátorral kiszámolható, mennyit takaríthatnak meg az otthoni felhasználók az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

Az Epson online kalkulátorával az otthoni felhasználók és a kisvállalatok egyszerűen megtekinthetik, mennyit takaríthatnak meg a 20 legkeresettebb nyomtató és az Epson külső tintatartályos (ITS) nyomtatóinak összehasonlításával, így megtudhatják, mi a leggazdaságosabb megoldás a nyomtatási igényeik kielégítésére.

Az Epson online kalkulátora segít megismerni az embereknek a teljes birtoklási költséget új nyomtató vásárlásának megfontolása során, azzal, hogy mind a nyomtató bekerülési, mind a tintákhoz kapcsolódó üzemeltetési költségét megvizsgálja, így mindenki a megfelelő információk birtokában tud döntést hozni.

Az Epson forradalmi ITS nyomtatói biztosította új előnyök kihasználásával a felhasználók alacsony üzemeltetési költséget élvezhetnek, mivel olyan nyomtatóba fektetnek, amelyhez két évre elegendő mennyiségű tintát mellékelünk . Kseniya Gordeeva, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „Elhivatottságot érzünk az iránt, mennyi pénzt tudnak az ügyfelek megtakarítani az ITS nyomtatókkal, ezért fejlesztettük ki az online kalkulátort, amellyel bemutathatjuk ezt a számukra. A globálisan eladott 15 millió készülékkel már bemutattuk, hogy a külső tintatartályos nyomtatók koncepciója mennyire fantasztikus . Az eszköznek köszönhetően az ügyfelek sokkal jobban fogják értékelni a nyomtatók által biztosított megtakarítást.”

Az egyszerűen használható online kalkulátor csak három lépésből áll. A webhely látogatóinak csupán azt kell megadnia a kalkulátorban, havonta átlagosan hány oldalt nyomtatnak, milyen sokáig szeretnék használni a nyomtatót, illetve általában XL méretű patront használnak-e. A kalkulátor ezekkel az információkkal képes összehasonlítani egy ITS nyomtatót és egy meghatározott, a 20 legkeresettebb modellek egyikének számító lézer vagy tintasugaras nyomtatót. Az eredményben egyértelműen látható a teljes birtoklási költség, az oldalankénti költség és az 500 oldalra vetített költség. A jobb átláthatóság érdekében minden egyes teszt összehasonlítja a megadott modelleket a piacon elérhető átlagos modell.

Annak biztosítására, hogy a webhely látogatói meggyőződhessenek a kalkulátor hitelességéről, a webhelyen elérhető a számítások mögött álló módszertan teljes bontása.

Az Epson új kalkulátora itt érhető el:  www.epson.eu/itscalculator

–Vége–


Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 91 vállalata világszerte közel 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.
http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2015-es pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  
http://eco.epson.com/