Az oktatási intézményekbe szánt lézeres kivetítési megoldás látványos, 100"-os Full HD képeket nyújt, ami a síkpaneles képernyőket messze felülmúlja

Az oktatás számára készült* első lézeres WUXGA ultrarövid vetítési távolságú interaktív kijelző ultra nagy fényerejű képekkel, kéttollas és érintésvezérléses funkcióval

Az oktatási intézményekbe szánt lézeres kivetítési megoldás látványos, 100

A kijelző mérete és az interaktivitás fontos az oktatási környezetben. Az Epson új EB-710Ui lézeres modellje ultra nagy fényerejű 100"-os Full HD képekkel, kéttollas és érintésvezérléses funkcióval kínál megoldást, illetve együttműködési és megosztási eszközök széles skáláját nyújtja a lenyűgöző előadások könnyebb létrehozásáért. Ráadásul 20 000 óra az élettartama, ötéves garanciát biztosítunk hozzá, és karbantartásmentesen, hosszú távon működik a teljes nyugalomért. A Windows 10, Mac és Chromebook rendszerre készült iProjection alkalmazás segítségével a diákok a saját eszközeiket használhatják a tanteremben, ami jelentősen növeli a hatékonyságot.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország termékmenedzsere azt nyilatkozta: „Az oktatás számára készült* első lézeres WUXGA ultrarövid vetítési távolságú interaktív kijelző, az EB-710Ui akár 100"-os méretezhető kép előállítására is képes, ami messze felülmúlja a síkpaneles képernyőket, hiszen ezeknek a mérete sem verhetetlen. Képei interaktívak és megoszthatók, és a kéttollas és érintésvezérléses funkciókkal a diákok közvetlenül a kivetített képen jegyzetelhetnek. Ez akkor is lehetséges, amikor két kijelző segítségével hoz létre egy hatalmas, széles, interaktív, közös munkára készült felületet, amellyel részvételre sarkallja a diákokat. Az EB-710Ui lézeres technológiája példamutató az egyszerű karbantartás terén az integrált 16W-os hangszóró- és mikrofonbemenettel, így nincs szükség további hangrendszerre.”

Az Epson iProjection alkalmazása arról szól, hogyan használhatja a személyes eszközöket a tanteremben. Az iOS, Android és már a Chromebook rendszerre az alkalmazásboltokból ingyenesen letölthető iProjection alkalmazás segítségével a diákok vezeték nélkül jeleníthetnek meg tartalmat a saját telefonjukon, táblagépükön vagy laptopjukon. Az EB-710Ui osztott képernyő funkciója segítségével egyszerre két különböző típusú tartalmat jeleníthet meg.

Az Epson 3LCD-technológiáján és annak lézeres fényforrásán alapuló EB-710Ui tiszta, éles és nagy fényerejű Full HD képeket hoz létre. Az EB-710Ui 4000 lumenes színesfény kibocsátásra (CLO) képes, aminek a segítségével a képek bármilyen fényviszony mellett ultra nagy fényerejűek és könnyedén megtekinthetők, akár erős napfényben is. SMART Notebook szoftverrel is rendelkezik egyéves osztálytermi licenccel.

Az EB-710Ui projektor 2017 novemberétől lesz kapható XX € áron.

Főbb jellemzők:

 • Méretezhető kép (70–100")
 • Kéttollas és érintésvezérléses interaktivitás
 • Full HD WUXGA felbontás (1920 x 1200 képpont)
 • Ultrarövid vetítési arány (0.28:1)
 • 2 500 000:1 dinamikus kontrasztarány
 • 4000 lumen színesfény kibocsátás (CLO)
 • Kompatibilis az iOS, Android és Chromebook rendszerre készült iProjection alkalmazással (letölthető a Google-/Apple-áruházból)
 • Beépített 16W-os hangszóró és mikrofonbemenet
 • Három HDMI bemenet
 • Osztott képernyő funkció
 • Többképernyős interaktivitás
*A 2017 májusában a piacon világszerte elérhető termékekkel összehasonlítva.