Az Epson új, T sorozatú vezeték nélküli nyomtatókkal bővíti nagy formátumú nyomtató-termékcsaládját, hogy a műszaki felhasználók még szélesebb körét szolgálhassa ki

A SureColor T3100 és T5100 nagy sebességet, precizitást és megbízhatóságot nyújtanak különösen letisztult, kompakt formában mérnöki és építészeti felhasználói közösségek számára

Az Epson új, T sorozatú vezeték nélküli nyomtatókkal bővíti nagy formátumú nyomtató-termékcsaládját, hogy a műszaki felhasználók még szélesebb körét szolgálhassa ki

2018. július 10.– Az Epson ma két, nagy sebességű, könnyen használható nagy formátumú nyomtatót jelentett be – a SureColor T3100 24 hüvelykes asztali nyomtatót és a SureColor T5100 36 hüvelykes állványos nyomtatót. Az Epson a T sorozatú termékcsaládját a CAD-nyomtatópiac alsó és középkategóriája irányába olyan nyomtatókkal bővíti, amelyeket letisztult, kompakt formaterv és az Epson műszaki nyomtatási megoldásaitól átvett, megbízható nyomtatási teljesítmény jellemez.

Legyen akár tervrajz, vázlatrajz, hirdetőtábla vagy osztálytermi plakát, a SureColor T3100 és SureColor T5100 nyomtatók a professzionális felhasználók szélesebb körét segítik, beleértve a építészeti, mérnöki, CAD, GIS, oktatási, vállalati otthoni- vagy kisirodai felhasználókat. Az egyedülálló automatikus váltási funkció segítségével a nyomtatók anélkül képesek váltani a nagy formátumú tekercspapír és az A4/A3-as lapok között, hogy a felhasználónak a nyomtatóhoz kellene érnie, ideálissá megoldást nyújtva az olyan kisvállalatok számára, amelyeknek korlátozott méretű területen kell többfunkciós nyomtatási követelményeknek megfelelniük.

„A SureColor T3100 és T5100 nyomtatókat kifejezetten azoknak az innovátoroknak – mérnököknek, formatervezőknek és építészeknek – szánjuk, akik olyan kompakt nyomtatót keresnek, amelyet könnyen elhelyezhetnek a munkaterületükön” – mondta Marco van Niekerk, az Epson Europe professzionális képalkotó eszközökkel foglalkozó vezető termékmenedzsere. „Az új nyomtatók az Epson legújabb technológiájára építve kategóriaelső nyomtatási teljesítményt érnek el, és lehetővé teszik felhasználóik számára, hogy vezeték nélkül hozzanak létre éles és élénk nyomatokat táblagépről és okostelefonról, gyakorlatilag bárhonnan.”

Kihasználva az Epson PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej-technológiáját és fúvóka-ellenőrzési technológiáját, amely automatikusan érzékeli a nyomtatófej fúvókáinak állapotát, és biztosítja azok megfelelő kondícióját, az új nyomtatók nagy nyomtatási sebességgel és pontosan, 31 másodperc alatt készítenek A0/E méretű nyomatokat – precíz részletesség és kereskedelmi szintű megbízhatóság mellett. Az integrált vezeték nélküli és Wi-Fi Direct csatlakoztathatóság segítségével az építészek és formatervezők zökkenőmentesen nyomtathatnak táblagépekről és okostelefonról, vagy használhatják az új 4,3 hüvelykes színes LCD-érintőkijelzőt egyszerű, intuitív menüvezérlésével és navigációjával. A következő generációs nagy kapacitású UltraChrome XD2 pigmenttinta ragyogó színű, éles vonalakkal rendelkező és tartós nyomatokat készít gyakorlatilag bármilyen típusú papírra.

Tovább információ a SureColor T sorozatú nyomtatókról

 

A SureColor T3100 24 hüvelykes asztali nyomtató és a SureColor T5100 36 hüvelykes állványos nyomtató számos, az iparági professzionális felhasználókat a termelékenységük növelésében segítő szolgáltatást nyújt, köztük a következőket:

  • Nagy nyomtatási sebesség– A SC-T3100 és a T5100 pontos, A1/D méretű nyomatokat készít 34, illetve 31 másodperc alatt.

  • Egyszerű használat– A nagy méretű, intuitív 4,3 hüvelykes színes LCD-érintőkijelző leegyszerűsíti a nyomtatási feladatokat.

  • Kompakt, letisztult formaterv– A különösen kis helyigény és a letisztult, minimalista formaterv hozzájárul munkaterülete színvonalának emeléséhez.

  • Ritkább tintapatroncsere– Nagy kapacitású, akár 50 ml-es színes és 80 ml-es fekete tintapatron.

  • Az iroda bármelyik szegletéből nyomtathat– A integrált, vezeték nélküli és Wi-Fi Direct csatlakoztathatóság egyszerű nyomtatást tesz lehetővé táblagépről, okostelefonról és további eszközökről.

  • Kiváló teljesítmény– A PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej precíziós cseppvezérlése kiemelkedően éles nyomatokat, a fúvóka-ellenőrzési technológia pedig kereskedelmi szintű megbízhatóságot biztosít.

  • Tartós, élénk nyomatok– A következő generációs UltraChrome XD2 tartós pigmenttinta-technológia ragyogó színeket és tűéles vonalakat biztosít.

  • Sokoldalú nyomtatóhordozó-kezelés– Automatikus lapadagolója akár 24 és 36 hüvelyes tekercseket és akár 11 × 17 hüvelykes lapokat, valamint akár A1-es (24 hüvelykes) vagy A0-s (36 hüvelykes) méretű méretre vágott lapokat is képes befogadni.

  • Precíz, éles részletek– Tervrajzokat, vonalrajzokat, plakátokat vagy más dokumentumokat nyomtathat, akár 2400 dpi-s felbontással is.

  • Könnyedén beállítható– A dobozból kivéve pillanatok alatt beüzemelheti és munkába állíthatja.

A SureColor T3100 és T5100 szeptembertől lesznek kaphatók. Az SC-T3100 kiskereskedelmi ára 995 EUR (plusz áfa) lesz, az SC-T5100 készülék pedig 1450 EUR (plusz áfa) áron lesz elérhető.