Az Epson új szkennerei felgyorsítják az üzleti dokumentumok kezelését

A 12 új lapolvasó, könnyen integrálható a meglévő dokumentumkezelő és felhőalapú rendszerekbe

Az Epson új szkennerei felgyorsítják az üzleti dokumentumok kezelését

2012. szeptember 25. – Elérhetők az Epson legújabb A3-as és A4-es lapolvasói, melyek közül minden vállalat találhat az igényeinek megfelelő jellemzőkkel és funkciókkal rendelkező készülékeket. Mind a 12 új modell tervezésénél az volt a cél, hogy hatékonyabbá tegyék az irodai munkát, és zökkenőmentesen legyenek integrálhatóak a meglévő dokumentumkezelő és felhőalapú rendszerekbe.

Nagy teljesítményű készülékek a növekvő üzleti igényekhez

Az összetett IT rendszerekbe is könnyen integrálható, nagy teljesítményű modellek a legnagyobb lapolvasási igényeknek is megfelelnek. Az A3-as méretű WorkForce DS-70000 lapolvasási teljesítménye 70 oldal/perc, illetve 140 kép/perc, míg az A4-es méretű WorkForce DS-7500 teljesítménye 40 oldal/perc, illetve 80 kép/perc. A szkennelés felgyorsítása érdekében mindkét készülék egyirányú duplex lapolvasási funkcióval, hardveres JPEG tömörítővel, dupla lapadagolás-érzékelővel és automatikus lapadagolóval rendelkezik. A lapadagoló kapacitása a WorkForce DS-70000 esetében 200 darab A3-as, a WorkForce DS-7500 Series esetében pedig 100 darab A4-es lap. A lapolvasók megoszthatók több felhasználó között az opcionális hálózati interfész panel segítségével. Hálózatra csatlakoztatható változatok is kaphatók, ezek a WorkForce DS-70000N és DS­7500N jelzésű modellek.

Hatékony eszközök bármilyen méretű vállalat számára Az A3 méretű WorkForce DS-60000 jelentős teljesítménynövekedést nyújt akár 40 oldal/perc és 80 kép/perc teljesítménnyel, és egy 200 lapos A3-as automatikus dokumentumadagolóval. Az A4 méretű WorkForce DS-6500 percenként 25 oldalt, vagy 50 

képet képes beolvasni, valamint rendelkezik egy 100 oldalas A4-es automatikus dokumentumadagolóval és „scan-to-cloud” funkcióval. Mindkét készülék egyirányú duplex lapolvasási funkcióval és dupla lapadagolás-érzékelővel rendelkezik a nagyobb lapmennyiségek problémamentes beolvasásához. Az opcionális hálózati interfész panel megkönnyíti a megosztást, és kaphatók hálózatra csatlakoztatható változatok is, a WorkForce DS-60000N és a DS-6500N.

Nagy teljesítményű síkágyas szkennerek nagyméretű kötött és sérülékeny dokumentumok digitalizálásához Az A3 méretű WorkForce DS-50000 és az A4 méretű WorkForce DS-5500 ideális a fűzött anyagok és vastag dokumentumok beolvasásához. A WorkForce DS-50000 nehéz, vagy sérülékeny dokumentumokat is képes beolvasni, és támogatja a TWAIN, ISIS és a WIA illesztő programokat. Ezek a modellek használhatók az opcionális hálózati interfész panellel, amely megkönnyíti a megosztást több felhasználó között, de hálózatra csatlakoztatható változatban is kaphatók: ezek a WorkForce DS-50000N és DS-5500N.

Az Epson Document Capture megoldások valamennyi modellel kompatibilisek, így a munkafolyamat felgyorsítása mellett lehetővé teszik a szükséges dokumentumok beolvasását, átalakítását és küldését szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelő rendszerbe. Az Epson testreszabott kliens-és szervermegoldásokat kínál, amelyek kielégítik a vállalatok igényeit mérettől és IT adottságoktól függetlenül.

Az opcionális hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetővé teszi a „push scan” funkció használatát, valamint a „beolvasás munkába” típusú parancsok, azaz a beolvasás e-mailbe, beolvasás Microsoft SharePoint® alkalmazásba és a „beolvasás felhőbe” funkciók testre szabását.

Az Epson Readyscan LED technológia nem igényel bemelegedési időt, nem tartalmaz higanyt, és alacsony az energiafogyasztása. A lapolvasók energiafogyasztása ENERGY STAR-tanúsítvánnyal igazolt1, így kisebbek az energiaköltségek és kisebb a környezetre gyakorolt hatás is.

Csak hálózati kapcsolat nélküli modellek.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu