Az Epson új SurePress L-6534VW készüléke eléri az akár 50 méter/perc nyomtatási sebességet

Az ügyfelek kiváló képminőséget és pontos színregisztrációt várhatnak

Az Epson új SurePress L-6534VW készüléke eléri az akár 50 méter/perc nyomtatási sebességet

Az Epson megerősítette, hogy az új SurePress L-6534VW digitális címkenyomtató akár 50 méter/perc sebességgel képes nyomtatni a nagyobb teljesítmény, megbízhatóság és használhatóság érdekében.

Ezen kívül az új, versenyképes árú SurePress UV tinták megfelelnek az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról (FCM) szóló európai keretrendszer 1935/2004/EK számú rendeletének.

A címkenyomtatóban a központi benyomó dob körül helyezkednek el PrecisionCore® nyomtatófejek, így kiemelkedő képminőséget és pontos színregisztrációt biztosít. A szabadalmaztatott Epson Fúvóka-ellenőrzési technológiával és az automatikus nyomtatófej-karbantartással minimálisra csökken a felhasználó által végzett manuális beavatkozások száma.

A SurePress L-6534VW készülék a csomagolóipar által elvárt alacsony migrációjú CMYK, valamint nagy fedőképességű fehér tintát használ, és innovatív, soros digitális lakkfelvitelt alkalmaz a hozzáadott értékkel rendelkező címkék gyártásához.

A nagy pontosságú tekercsadagoló-rendszer biztosítja a nyomathordozóból származó minimális hulladékmennyiséget, és az egyenletes újraregisztrálást az előre nyomtatott tekercsen. A Corona kezelőegységgel, a web cleaner szolgáltatással és az ionizáló segítségével a nyomtató biztosítja a sokoldalú nyomtatási felhasználást.

Marc Tinkler, az Epson Europe kereskedelmi és ipari termékmarketing-igazgatója szerint „az új modell gyorsabb, full color változóadat-nyomtatást biztosít, és a címkézéshez használt nyomathordozók széles skáláját támogatja a számos különböző alkalmazási terület igényei szerint. És most az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról (FCM) szóló európai keretrendszer 1935/2004/EK számú rendeletének megfelelően a SurePress tintapatronokkal az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy egy piacvezető megoldást vásárolnak.”

A leendő vásárlók a SurePress L-6534VW készülékkel Európában először a 2019. szeptember 24-27 között Brüsszelben megrendezésre kerülő LabelExpo rendezvényen találkozhatnak. Ha jelezni szeretné érdeklődését a termék iránt, lépjen kapcsolatba a helyi Epson képviseletével.