Az Epson új, otthoni lézerprojektor termékcsaládot mutat be

Új EpiqVision lézerprojektor termékcsalád kifejezetten televíziós megoldásokhoz – EpiqVision Ultra és EpiqVision Mini

Az Epson új, otthoni lézerprojektor termékcsaládot mutat be

Az Epson új, otthoni lézerprojektor termékcsaládot mutat be

Új EpiqVision lézerprojektor termékcsalád kifejezetten televíziós megoldásokhoz – EpiqVision Ultra és EpiqVision Mini 

Az Epson bemutatott két új, televíziózáshoz használható, stílusos mini lézerprojektort (EF-11 és EF-12), valamint két új okos lézerprojektort (EH-LS300B és EH-LS300W). Az új projektorok az EF-100 és EH-LS500 modellekkel együtt az „EpiqVision” termékcsaládot képviselik, az Epson új lézerprojektorokból és televíziózáshoz használható mini lézerprojektorokból álló modellcsaládját.  Az EH-LS300 és a korábban bemutatott EH-LS500 alkotják az EpiqVision Ultra termékcsaládot, míg az EF-modellek az EpiqVision Mini termékcsalád tagjai.  Az új projektorok megfizethető árú, nagyképernyős, magával ragadó szórakozási élményt kínálnak otthonainkban, problémamentes működésük pedig akár 10 éven át, karbantartás nélkül is biztosított 1, így valódi alternatívát kínálnak a hagyományos televíziókészülékekkel szemben.                    

Az Epson legkisebb 3LCD lézerprojektorai, az EF-11 és az EF-12, nagyképernyős élményt nyújtanak hordozható kivitelben, könnyedén mozgathatók a helyiségek között, és még a legkisebb helyekre is felszerelhetők, kiváltva a hagyományos televíziókat és képernyőket. Az új modellek számos felhasználási területen megállják a helyüket, legyen szó családi filmnézős estékről, számítógépes játékokról, fényképek vetítéséről vagy akár sportesemények nézéséről. Könnyű és kompakt kialakításuk révén valamennyi családtag számára pompás időtöltést ígérnek, szabadon mozgathatók a helyiségek között, ráadásul akár még a szabadba is kivihetők, ahol a lézer fényforrás ugyanolyan fényes, élénk képeket jelenít meg.

Az EF-12 révén először nyílik lehetőség megtapasztalni a YAMAHA hangélményt egy Epson projektorban, amely ráadásul önálló okoshangszóróként is üzemeltethető. Android TV rendszerrel TMa projektor több ezer filmet, tévéműsort és játékot kínál a Google Play, a YouTube és számos más népszerű alkalmazás segítségével. 2  A beépített Chromecast TMkliensnek köszönhetően a felhasználóknak lehetősége nyílik kedvenc szórakoztató alkalmazásaikat közvetlenül a nagy képernyőn élvezni, Android TMvagy iOS eszközről, Mac vagy Windows számítógépről vagy Chromebookról történő lejátszással. 3 Okos megoldás a vizuális élményeket preferáló otthonok számára.

A hangvezérelt keresést és a személyre szabott ajánlásokat a Google Assistant teszi lehetővé 4. A felhasználók egy szempillantás alatt hozzáférhetnek a szórakoztató tartalmakhoz, válaszokat kaphatnak és vezérelhetik otthoni eszközeiket, hogy még több idejük maradjon kikapcsolódni.

Bármilyen irányba képes kivetíteni a képet, akár még a padlóra vagy a mennyezetre is, így jóval nagyobb rugalmasságot biztosít.

A stílustudatos felhasználókat szem előtt tartva, az EF-11-et úgy tervezték, hogy hosszanti oldala is csupán 18 centiméter legyen, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen bármely helyiségbe. Szinte bármilyen felületre képes képet kivetíteni, így nincs szükség külön vászonra. A beépített Miracast megoldás révén az EF-11 képes megjeleníteni még a mobiltelefonokon, táblagépeken és egyéb okos eszközökön elérhető tartalmakat is.

Az EH-LS300 fehér és fekete változatban kapható, a falhoz közel elhelyezve pedig akár 120"-es képméretre is képes. Az EF-12 modellhez hasonlóan beépített YAMAHA hangzásvilággal és Android TV rendszerrel egészül ki. Ez az Epson legújabb Full HD televíziós okos lézerprojektora, amely akár 120"-os képméretet is lehetővé tesz a 3LCD technológiának köszönhetően, ezáltal támogatva a nagy kontrasztarányú, éles képeket. A nagyszerű csatlakoztathatóságnak, az egyszerű beállításnak és a képigazításnak köszönhetően, a projektor tökéletes választás az otthoni szórakozás valamennyi szerelmese számára, feltéve, hogy a legjobb lehetőségeket keresi a nagyképernyős vetítéshez.

Amy Ng, az Epson Europe házimozi-termékekért felelős termékmenedzsere így nyilatkozott: „Szem előtt tartva, hogy az emberek minden eddiginél több időt töltenek otthonaikban, a legújabb, gyönyörűen megtervezett projektoraink rugalmas, könnyen használható és megfizethető alternatívát kínálnak a nagyképernyős szórakozáshoz. Az intelligens csatlakoztathatóságnak és a kiváló minőségű, tartós lézer fényforrásnak köszönhetően, ennél jobb alkalmat nem is találhatnánk a televíziókészülékünk lecserélésére.”

 

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Készülékház és keretFeketeFekete és rézFekete vagy fehér
Vetítés tájolása360 fok
Lézer fényforrás10 év10 év10 év
3LCD vetítési technológiaIgenIgenIgen
Vetítőfelület méreteAkár 150Akár 150Akár 120
Android TV rendszer Google Assistant szolgáltatással, beépített Google Play és Chromecast opcióvalNemIgenIgen
Képernyőtükrözés / MiracastIgenNem Nem
Hangzás2 db beépített 1,5 W-os mono hangszóró2 db 5 W-os YAMAHA sztereó hangszóró, Bluetooth audio2 db 5 W-os YAMAHA sztereó hangszóró, 10 W-os mélynyomó, Bluetooth audio
HDMI● 1● 2● 2
Felbontás1080p1080p1080p
Fényerő1000 lumen1000 lumen3600 lumen
Trapézkorrekció IgenIgenSarokbeállítás
Fényforrás élettartama (gazdaságos/normál)10 év10 év10 év
1) A számítás alapja: naponta öt órányi tartalom megtekintése Gazdaságos módban
2) A Google, az Android, a YouTube és az Android TV a Google LLC. bejegyzett védjegye. Bizonyos tartalomszolgáltatók esetén előfizetésre lehet szükség.
3) A megoldás csak a kiválasztott szolgáltatásokhoz optimalizált. Az egyéb tartalmak streamelési minősége ettől eltérő lehet. Támogatott operációs rendszerek és eszközök: Android 2.3 vagy újabb, iOS® 7 vagy újabb, Windows® 7 vagy újabb, Mac OS® 7 vagy újabb és Chrome OS (38-as vagy újabb verzió).
4) A Google Search funkció világszerte elérhető. A Google Search funkció nem működik együtt a Google Home okos rendszereivel. A Google Assistant csak a kiválasztott 16 országban érhető el (Japán, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Mexikó, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svédország, Vietnám, Indonézia, Dél-Korea, Ausztrália, India)