Az Epson új, kompakt nyomtatója tökéletes megoldást jelent csekkfeldolgozáshoz és számlanyomtatáshoz

Az új TM-H6000V nagyobb megbízhatóságot, hasznos csatlakozási lehetőségeket kínál, alacsony teljes életútköltség mellett.

Az Epson új, kompakt nyomtatója tökéletes megoldást jelent csekkfeldolgozáshoz és számlanyomtatáshoz

Az Epson bejelentette, hogy forgalomba hoz egy új, kompakt, értékesítési pontokban használható nyomtatót, amely egy egységben képes a számlanyomtatásra, a bizonylatnyomtatásra és a csekkfeldolgozásra. Az új készülék nagyobb megbízhatóságot, hasznos csatlakozási lehetőségeket és nagyon alacsony teljes életútköltséget kínál. A TM-H6000V olyan üzleteket és egyéb vállalkozásokat céloz meg, mint például a posták, amelyek az értékesítés helyén csekkfeldolgozó egységeket igényelnek, illetve ugyanazzal az egységgel számlákat is nyomtatnak. Ilyen feladatokkal találkoznak a gyógyszertárak is, ahol a receptre vonatkozó információkat a receptekre kell nyomtatni.

A TM-H6000V akár 350 mm/s¹ sebességgel képes nyomtatni, így gyorsabb csekkfeldolgozást tesz lehetővé mint az elődei, és automatikus vágóegységének is kevesebb időre van szüksége. Ezek olyan fejlesztések, amelyek segítik a vállalkozásokat az általános hatékonyság növelésében. Ezen kívül a nagyobb megbízhatóságnak köszönhetően csökken az állásidő is. A hőpapíros nyomtató 200 kilométernyi számla nyomtatására képes, míg az automatikus vágó hárommillió vágást tud elvégezni.

A nyomtató elég sokrétű ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon egy modern kiskereskedelmi környezet igényeihez: új szolgáltatásokat kínál, mint a Server Direct Print (SDP) az internetalapú nyomtatáshoz, vagy az együttműködés a számítógép és táblagép többféle interfészével. Az ePOS-Print, az ePOS-kijelző és az NFC-címkézés egyszerű és gyors táblagépes POS-beállításokat tesz lehetővé azon vállalkozások számára, amelyek táblagépalapú POS nyomtatóra váltanak.

Flórián Medárd, az Epson Magyarország termékmenedzsere ezt mondta: „Bár sok országban csökken a csekkhasználat (így például Franciaországban), az ügyfelek továbbra is nagyon szívesen fizetnek így, és az Epson olyan lehetőségekkel támogatja azokat a kiskereskedőket, akik elfogadják a csekkeket az értékesítési helyeken, amelyek ötvözik a csekkfeldolgozást a legújabb ePOS-jellemzőkkel. Az új TM-H6000V számos olyan csatlakozási lehetőséget kínál, mint pl. a táblagép és a POS együttes használata, valamint a tartós és megbízható csekkfeldolgozás és számlanyomtatás.”

A TM-H6000V 2018. május 1-jétől kapható.

 

Főbb jellemzők:

 • Az ePOS-Print és az ePOS-Display az internet- és táblagépalapú alkalmazások támogatásához XML formátumban nyomtatja és jeleníti meg az adatokat

 • Server Direct Print (SDP) - A Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról funkcióval kinyomtathatja és megjelenítheti az adatokat egy külső kiszolgálóról

 • Három interfész (USB/Ethernet/UIB) a maximális rugalmasság érdekében²

 • Az együttes használat lehetővé teszi, hogy a nyomtató egy időben fusson PC POS eszközön, táblagépen és internetalapú rendszereken.

 • Az NFC lehetővé teszi a gyors Bluetooth párosítást és a nyomtató kiválasztását

 • A nyomtatófej élettartama 200 km, vagy 200 millió impulzus (33%-kal hosszabb, mint a korábbi modell esetében)

 • Az automata vágó élettartama 3 millió vágás (50%-kal hosszabb, mint a korábbi modell esetében)

 • A vizuális hibaértesítés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen megállapíthassa a pontos problémát

 • Az automatikus papírtakarékos funkcióval a számlához felhasznált papír akár 47%-át takaríthatja meg

 • Valós idejű óra a https protokollt használó biztonságos kapcsolatokhoz

 • Akár 350 mm/mp nyomtatási sebesség¹

 • Gyorsabb automatikus vágás a gyorsabb szolgáltatás érdekében

   

1. A használt papír, az interfész típusa, az adatátviteli feltételek és a parancsok kombinációjának függvényében előfordulhat, hogy a maximális nyomtatási sebesség nem érhető el. Az alapértelmezett beállítás 300 mm/mp.
2. Beépített USB és Ethernet interfészek, továbbá opcionális soros, párhuzamos, Bluetooth és Wi-Fi interfészek