Az Epson új ipari megoldásokkal foglalkozó virtuális központot nyit európai ügyfelei és partnerei számára

Az új virtuális platform jobb hozzáférést biztosít az Epson robotikai és ipari megoldásaihoz mind közvetlen, mind távoli eléréssel

Az Epson új ipari megoldásokkal foglalkozó virtuális központot nyit európai ügyfelei és partnerei számára

Az Epson bemutatja robotikai megoldásokra szakosodott hibrid bemutatóterét az európai ipari megoldásokkal foglalkozó központjában.

Az Epson új ipari megoldásokkal foglalkozó virtuális központot nyit európai ügyfelei és partnerei számára

Az Epson új ipari megoldásokkal foglalkozó virtuális központot nyit európai ügyfelei és partnerei számára

Az új virtuális platform jobb hozzáférést biztosít az Epson robotikai és ipari megoldásaihoz mind a személyes, mind az internetes látogatók számára

 

Európa, 2020. december 21.– European Industrial Solutions Plus (EISC+) néven az Epson elindította európai ipari megoldásokkal foglalkozó központját, egy olyan hibrid bemutatóközpontot, amely virtuális és fizikai létesítményekre épül, valamint kifejezett célja, hogy a partnerek, forgalmazók és ügyfelek megismerhessék az Epson termékek és szolgáltatások működését. Az új Epson EISC+ a németországi Meerbusch közelében található, és gyakorlatilag az EMEA-régió egész területéről hozzáférhető. Az 500 m²-es területen helyet kapott az Epson robotikai megoldásainak és egyéb speciális ipari termékeinek teljes választéka, miközben állandó lakója lett a teljes SCARA robotikai termékcsalád is.

Azt követően, hogy a központ decemberben megkezdte működését, az EISC+ többnyelvű technikusgárdával áll az európai Epson ügyfelek rendelkezésére, termékfejlesztési, tesztelési és bemutató szolgáltatásokkal, valamint egyedi megoldások kialakításának lehetőségével. Olyankor, amikor a fizikai találkozás és a személyes interakciók kihívást jelentenek, az EISC+ révén új csatornán keresztül nemcsak folytathatók a találkozók az üzleti partnerekkel, de új kapcsolatok is kialakíthatók, valamint a fizikai és virtuális bemutatóterem, a tévéstúdió és a kiállítótér használatával az új technológiák is felfedezhetők.

Volker Spanier, az Epson robotikai megoldásokért felelős EMEAR-területi vezetője a következőket nyilatkozta: „Mindannyiunknak hozzá kell szoknia az újfajta munkavégzéshez és a kapcsolattartás új módjaihoz. Az Epson számára az ügyfelekkel és a partnerekkel való együttműködés az üzleti tevékenység elengedhetetlen része, ezért különösen büszke vagyok arra, hogy az új generációs EISC+ jobb hozzáférést és továbbfejlesztett támogatást biztosít az ügyfelek és a partnerek számára. A platform használatával innovatív módon, elsőkézből tapasztalhatók meg termékeink, szakértőink személyre szabott tanácsokkal szolgálhatnak, miközben az ügyfelek és a partnerek igényeit is képesek meghallgatni.”  

Az Epson EISC+ platform először novemberben látott napvilágot, egy olyan virtuális esemény keretén belül, amely az Epson robotikai megoldásait volt hivatott bemutatni. Az Epson elsőként a robotok forgalmazóit invitálta arra, hogy első kézből tapasztalják meg, a platform milyen lehetőségeket is kínál a termékek megtekintésének és az új megoldások tesztelésének vonatkozásában. A forgalmazók egyöntetűen pozitív fogadtatásban részesítették a lehetőséget, az új fórummal kapcsolatban pedig így összegezték benyomásaikat:

Paul Johan, a belgiumi Hupico bvba ügyvezető igazgatója elmondta: „A platform rugalmas és hibrid jellege tökéletes az Epson kiterjedt robotikai és automatizációs portfóliójának bemutatásához, ráadásul nem vagyunk időhöz kötve, így a gyors reakció lehetősége is biztosított. Ez egy nagyszerű lehetőség, és nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk a Benelux-államokban lévő ügyfeleinkkel.”

Filippe Carrondo, a portugál EPL Mecatrónica ügyvezető igazgatója hozzátette: „Az EISC+ előnyei magától értetődők, és már van is néhány ötletünk arra, kik azok az ügyfelek, akik számára kifejezetten hasznos lenne egy stúdióbeli találkozó. Azáltal, hogy saját tartalmainkat képesek vagyunk integrálni a platformra, nem csak új ügyfeleket nyerhetünk meg, de a már meglévő ügyfeleinket is meggyőzhetjük az új megoldások jelentőségéről.”

Giulio Zunino, az olaszországi Sinta s.r.l. üzletfejlesztési menedzsere így nyilatkozott: „A többi virtuális platformtól eltérően az EISC+ használatával olyan alkalmazások bemutatása is lehetségessé válik, amit egyéb esetben nem lennénk képesek kivitelezni a helyhiány vagy a termékek elérhetetlensége miatt. A koncepcióval egy egészen új világ tárul fel számunkra, és biztosak vagyunk az előnyeiben.”

Az EISC+ koncepcióját a Format Werbeart, az Epson hosszú távú partnere keltette életre. Az érdeklődő kiskereskedelmi partnerek egy kifejezetten erre a célra fejlesztett weboldalon jelentkezhetnek az általuk preferált dátumra: www.epson.de/industial-solutions-center-plus .