Az Epson új, belépőszintű, nagy formátumú műszaki nyomtató termékcsaládja precizitást és megbízhatóságot nyújt

A SureColor SC-T3400 és SC-T5400 nyomtatókat azoknak tervezték, akiknek olyan professzionális szintű műszaki nyomtatóra van szükségük, amely emellett alacsony teljes birtoklási költséggel rendelkezik

Az Epson új, belépőszintű, nagy formátumú műszaki nyomtató termékcsaládja precizitást és megbízhatóságot nyújt

2018. szeptember– Az Epson ma jelentett be két új, professzionális, belépőszintű műszaki nyomtatót: a SureColor SC-T3400 24 hüvelykes (asztali és állványos) nyomtatót és a SureColor SC-T5400 36 hüvelykes állványos nyomtatót. Ezek a modellek tökéletesen egészítik ki az alacsonyabb árkategóriába tartozó SC-T3100 és SC-T5100 modellek korábbi bevezetését – ami egyben azt is jelenti, hogy az Epson immár a műszaki nyomtatók teljes skáláját nyújtja, megfelelve számos különböző iparág professzionális igényeinek.

Nyomtasson akár CAD-, építészeti-, mérnöki-, műszaki vagy GIS-rajzokat, ezek a nyomtatók lenyűgöző nyomatokat készítenek, újra és újra. Ha ön mérnök vagy építész, esetleg topográfiai terveken, városkezelési- vagy területrendezési kutatásokon dolgozik, akkor önnek is kulcsfontosságú a pontos, megbízható és nagy részletességű nyomtatás. Az SC-T3400 és SC-T5400 nyomtatókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek azon szakemberek igényeinek, akiknek a hírneve arra épül, hogy pontos nyomatokat szállítanak minden egyes alkalommal.

Marco van Niekerk, az Epson Europe professzionális képalkotó eszközökkel foglalkozó vezető termékmenedzsere elmondta: „Egyszerű: a technológia fókuszpontjában az áll, hogy Ön még termelékenyebb lehessen. Készítsen akár nagy részletességű CAD-rajzokat, lenyűgöző reklámposztereket vagy figyelemfelkeltő POS-nyomatokat, ezek a nyomtatók mindig jó benyomást keltenek. A termelékenységet tovább növelik a nagy kapacitású tintapatronok (110 ml és 350 ml), valamint a 4 színű UltraChrome XD2 tinta, amely nem kenődik el és ellenáll a víznek is.

 

„A SureColor SC-T3400 és SC-T5400 nyomtatókat olyan vállalkozások számára tervezték, amelyek értékelik a precizitást és a megbízhatóságot.  Figyelemre méltó teljes birtoklási költségükkel ezeket a nyomatókat olyan szakemberek számára terveztük, akik szeretnék növelni a termelékenységüket és a kreativitásukat” – teszi hozzá Marco van Niekerk. „Nagy örömünkre szolgál, hogy építhettünk az Epson ezen a területen meglévő gazdag örökségére, és tovább bővíthetjük műszaki nyomtatóink egy már egyébként is lenyűgöző termékcsaládját. Az Epson technológiájára építve kategóriaelső nyomatási teljesítményt tudunk nyújtani. Eszközeink észrevétlenül simulnak bele szinte bármilyen munkahelyi környezetbe, valamint lehetővé teszik a felhasználók számára a vezeték nélküli nyomtatást táblagépükről és okostelefonjukról.”

További információk a SureColor SC-T3400 és SC-T5400 nyomtatókról

Az alább kiemelt néhány funkció kiválóan szemlélteti, miként tudjuk segíteni az iparági szakembereket munkájuk még magasabb szintre emelésében:  

 

 • Egyszerű használat– Az intuitív alkalmazásoknak és a felhasználóbarát funkcióknak köszönhetően az asztali számítógéptől távol is problémamentes a nyomtatás.

   

 • Munkafolyamat– Zökkenőmentesen integrálhatja meglévő munkafolyamataiba.

   

 • Szegély nélküli nyomtatás– Kifutó nélküli, szegélymentes nyomatás is elérhető, ha ki van választva (csak tekercspapír esetén)

   

 • Megbízhatóság– Még az alkalmi felhasználók is egyenletes nyomtatási minőségre számíthatnak. Az egyedi fúvóka-ellenőrzési technológia (Nozzle Verification Technology, NVT) segítségével elkerülhetők a hibás nyomatok.

   

 • Papírtartó– Megtartja a lapokat nyomatás után.

   

 • Ezek a tinták nem futnak meg.– Valamennyi nyomat elkenődésmentes és ellenáll a víznek. Mély feketéket és éles, határozott vonalakat kap.

   

 • Közvetlen nyomtatás USB-eszközről– Nyomtathat USB pendrive-járól vagy más tárolóeszközéről.

   

 • Papírtekercs magja –2 és 3 hüvelykes mag egy dobozban.

   

 • Termelékenység –Akár 170 mm átmérőjű tekercspapírokkal is használható.

   

 • 4,3 hüvelykes érintőképernyő –Egyszerűen használható még olyankor is, ha éppen nincs a számítógépénél.

   

 • Könnyedén beállítható– A dobozból kivéve pillanatok alatt beüzemelheti és munkába állíthatja.

A SureColor SC-T3400, SC-T3400N (állvány nélkül) és SC-T5400 2018 októberétől kaphatók.