Az Epson új, belépő szintű, fixen telepíthető projektorokat fejlesztett ki üzleti és oktatási célra

Az EB-5000 sorozat projektorai lenyűgöző funkciókat, fényerőt és tartós működést kínálnak megfizethető áron.

Az Epson új, belépő szintű, fixen telepíthető projektorokat fejlesztett ki üzleti és oktatási célra

2017. január 3. – Az Epson bemutatja az üzleti és oktatási célú, fixen telepíthető projektorok új sorozatát, amelyeket arra terveztek, hogy kiemelkedő fényerőt, tartós megbízhatóságot és minden elvárható funkciót biztosítsanak megfizethető áron. Ezek közé tartoznak az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek, amelyek a különböző funkciók széles választékát biztosítják a potenciális felhasználók számára.

Az EB-5000 sorozat mind a három modellje 5500 lumenes fényerőt kínál, ezzel biztosítva a tiszta, éles képet és az élénk színeket, még egy jól megvilágított teremben is. A csatlakozási lehetőségek széles választékának köszönhetően zökkenőmentesen integrálhatók bármely tárgyalóterem vagy osztályterem felszereltségébe, ezt segíti a Miracast és a HDBaseT funkció1, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is.

Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony teljes birtoklási költséget (TCO) biztosítanak annak köszönhetően, hogy nem csak a vételáruk megfizethető, de a cserelámpák is kiváló ár/érték arányúak. Ennek ellenére a lámpa cseréje soha nem fog problémát jelenteni a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően2, az összes modell esetén. Ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők a vízszintes és függőleges objektíveltolás és a széles kontrasztarány révén.

Daniel Rose, az Epson Europe termékmenedzsere így nyilatkozott: „Az Epsonnál érezzük annak a fontosságát, hogy a fixen telepíthető projektorok átfogó választékát kínáljuk, így a felső kategóriás készülékeknél is a belépő szintű megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuk révén a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt az áráért cserébe, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén.”

Az EB-5000 sorozat projektorai 2017. február 1-től lesznek kaphatók.

Főbb jellemzők

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

5500 lumen fényerő

Megjelenítési mód

WUXGA

WXGA

XGA

Miracast vezeték nélküli csatlakoztathatóság

-

HDBaseT egyvezetékes csatlakozás

-

Megnövelt 10 000 órás lámpaélettartam

Javított színek és tisztább fehér szín

Megnövelt kontraszt és pontosabb fókusz

Vízszintes és függőleges objektíveltolás széles zoommal

Alacsony teljes birtoklási költség a kedvező árú cserelámpáknak köszönhetően

Két HDMI-csatlakozó

 1. A Miracast és a HDBaseT funkció csak az EB-5530U és az EB-5520W modelleken érhető el.

 2. A 10 000 órás lámpaélettartam a projektor gazdaságos módban történő használatára vonatkozik.

  –Vége–

  Megjegyzések a szerkesztőnek

  Az Epson csoportról
  Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.
  A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 91 vállalata világszerte közel 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

  http://global.epson.com/

  Az Epson Europe vállalatról

  Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2015-es pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

  Az Environmental Vision 2050 program  

  http://eco.epson.com/