Az Epson új, akár 100" méretű képet vetítő, univerzális tárgyalótermi projektorával túlmutat a síkpaneles kijelzőkön

Hatékonyabb tárgyalás és csapatmunkára ösztönzés az interaktív kijelzővel és a Skype segítségével

Az Epson új, akár 100

2017. január 19. – Az Epson új interaktív projektora, az EB-1460Ui elősegíti a csapatmunkát és magas szintű üzleti integrációt biztosít a tárgyalótermekben, így hatékonyan támogatja a munkafolyamatokat. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően a távoli munkavégzés, és a Skype-értekezletek is akár 100" méretű Full HD képernyőn valósíthatók meg ezzel a piacvezető megoldással.[1] Az új termékcsalád tagjai minden eddiginél hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé,  akár azonos teremben helyezkednek el a munkatársak, akár a világ különböző részein, egymástól távol dolgoznak.

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „A legújabb, KKV-knak és nagyvállalatoknak szánt megoldások segítségével lehetőség nyílik egy modern gondolkodású, valóban produktív munkahely kialakítására, amihez a hatékony, csapatmunkán alapuló értekezletek,is hozzájárulnak. Ezek a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú, modern technológiával felszerelt Wi-Fi-s projektorok lehetővé teszik a szervezeti információ megosztását. Olyan lenyűgöző interaktivitást nyújtanak az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen, amit a síkpaneles kijelzők nem tudnak gazdaságosan megteremteni Amellett, hogy a méretezhető vetítőfelületű készülékek ár-érték aránya kiemelkedően kedvező, valóban ideálisak a modern, interaktív és produktív munkahely megteremtéséhez.”

A két forrásból megjelenítet osztott képernyő segítségével a felhasználók két feladatot is el tudnak végezni egyszerre, így akár prezentációt tarthatnak és videokonferencia-hívást is fogadhatnak. Az interaktív tábla tartalma könnyen menthető, elküldhető és kinyomtatható, valamint a beépített 16W-os hangszórók kiválóan szólnak akár külön eszközök vagy kábelek használata nélkül is. A készülékek az üzleti adatbiztonság szempontjából is megbízhatóak, mivel minden modell esetében jelszó szükséges a tábla megosztásához, vagyis titkosított jelszót kell megadni a táblán megjelenő tartalmak megnyitásához, továbbá még egy vezeték nélküli biztonsági megoldás is hozzájárul a magas fokú adatvédelemhez.

Az EB-1460Ui tárgyalótermi együttműködéshez tervezett univerzális megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a Skype üzleti használatát, és az egyéb, értekezletek során lebonyolított videohívásokat, illetve további könnyen használható interaktív funkciókat is biztosít. A felhasználó a számítógépét az íróasztalán hagyhatja, ugyanis a távoli hozzáférés segítségével nem csak az útiköltség takarítható meg: a távoli asztali funkciók rugalmas munkavégzést és nagyfokú szabadságot kínálnak.  Az ujjérintéses, két tollat támogató interaktivitás segítségével a prezentációt az előadó maga vezérelheti, valamint az iProjection alkalmazással1 könnyen megoszthatja és megtekintheti a különféle vezeték nélküli tartalmakat iOS vagy Android operációs rendszert futtató mobileszközökről is. 1. A Miracastnak köszönhető képernyőtükrözéssel könnyedén oszthatók meg tartalmak közvetlenül olyan Android vagy Windows-alapú eszközökről, amelyek szintén támogatják ezeket a funkciókat.

Az EB-1460Ui mellett a termékcsalád további két modellt tartalmaz. Ultrarövid vetítési kialakításának köszönhetően a felhasználók vakító fény nélkül tarthatják meg prezentációikat, miközben a kiváló hatás elérése és a nézők kényelmének érdekében az értekezleteken a kép 100" méretben látható. Az EB-1460Ui, EB-1450Ui és EB-1440Ui modellek az Epson 3LCD technológiáját használják a kiemelkedően élénk, akár 4400 lumen fényerejű képek kivetítéséhez. A sorozat készülékei lenyűgöző, a Full HD-t is meghazudtoló, 1920 x 1200 pixeles WUXGA felbontást nyújt, továbbá az akár 10 000 órás lámpaélettartam gazdaságos módban csökkenti az energiafelhasználás és a szerviz költségeit.

Az EB-1460Ui projektor várhatóan 2017 márciusától érhető, az EB-1450Ui és az EB-1440Ui készülékek pedig már most megvásárolhatók .

 

Jellemzők

EB-1460Ui

EB-1450Ui

EB-1440Ui

Kéttollas interaktivitás

Ujjérintéses interaktivitás

-

Képernyőtükrözés

-

-

Vezeték nélküli csatlakoztatás

Egyedülálló képminőség az Epson 3LCD technológiájával

Egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátás

Valós felbontás

WUXGA

WUXGA

WUXGA

Fényerő

4400 lumen

3800 lumen

3800 lumen

Akár 100 hüvelyk méretű vetítőfelület

Részletgazdag kép, magas kontrasztarány (16 000:1)

Hosszú lámpaélettartam (5000 óra normál/10 000 óra gazdaságos módban) és hosszú légszűrő csereciklus (5000 óra normál/10 000 óra gazdaságos módban)

Táblamegosztási funkció

Vízszintes és függőleges trapézkorrekció

Puha végű interaktív tollak – elérhető filc vagy Teflon változatban

2 x HDMI-bemenet a nagy felbontású video- és audiotartalmakhoz

Számítógép nélküli jegyzetelés

Projektorvezérlés a képernyőről

Easy Interactive Tools

AV némítás, dinamikus lámpavezérlés

Elcsúsztatható osztott képernyő funkció

 

–Vége–

Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.
A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 91 vállalata világszerte közel 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2015-es pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/

További információ:

Ungár Kristóf

Open Communications

T: +36 1 239 1098

E: kristof.ungar@opencom.hu


[1] Az interaktív ultrarövid vetítési távolságú projektorok piaci részesedése alapján, FutureSource 2016.