Az Epson SureColor S-sorozatú oldószeres nyomtatók díjat nyertek a Keypoint Intelligence-től

Az SC-S40600, az SC-S60600 és az SC-S80600 modelleket ismerte el a tapasztalt szakemberekből álló zsűri

Az Epson SureColor S-sorozatú oldószeres nyomtatók díjat nyertek a Keypoint Intelligence-től

2017. november 6.– A dokumentumfeldolgozási szoftverek, hardverek és szolgáltatások globális vezető értékelője, a Keypoint Intelligense (korábban Buyers Lab) elismerte az Epson SureColor S-sorozatú oldószeres feliratkészítő nyomtatóinak innovációját és jelentős színhelyességi teljesítményét.

A sorozat mindhárom jelenlegi modellje – az SC-S40600, az SC-S60600 és az SC-S80600 – BLI Pick Award díjat kapott a 2017-es SGIA Expo kiállításon:

 

  • Epson SureColor S40600– Kiváló belépő szintű CMYK 54"/64" biooldószer/latex eszköz

  • Epson SureColor S60600– Kiváló, nagy termelési környezethez készült CMYK 54"/64" biooldószer/latex eszköz

  • Epson SureColor S80600– Kiváló, bővített színterű CMYK 54"/64" biooldószer/latex eszköz

„A Keypoint Intelligence szorosan együttműködött az Epsonnal a tesztelési folyamat során, és a tesztelt eszközök között a legalacsonyabb Delta E-értéket mutatta mindhárom Epson SureColor S-sorozatú oldószeres nyomtató” – mondta David Sweetnam, a Keypoint Intelligence EMEA/Ázsia kutatásokért és laboratóriumi szolgáltatásokért felelős igazgatója. „Ezek a díjak különleges elismerést nyújtanak azoknak a gyártóknak és termékeknek, amelyek versenytársaiknál jobb teljesítményt nyújtanak a kimerítő laboratóriumi teszteken, és mindhárom S-sorozatú modell különösen jól teljesített – olyan pontosak voltak, hogy bármilyen színkritikus nyomtatószalon értékelné őket.”

Mióta a BLI 2016-ban megnyitotta biooldószer/latex tesztprogramját, számos nyomtatót tesztelt Európában és az USA-ban. Ezek a BLI Pick díjak rendkívüli elismerést jelentenek a legjobban teljesítő hardver- és szoftvertermékeknek, amelyet a BLI tapasztalt szakemberei és elemzői értékelnek.

Chris Davies, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „Mindig is tudtuk, hogy milyen jók a SureColor SC-S nyomtatóink a felirat- és a displaypiacon, és az értékesítések alapján ezt az ügyfeleink is tudják. Nagyon örülünk annak, hogy egy Buyers Lab kaliberű tesztelési szervezet méltónak tartotta nem csak egy, hanem mindhárom SC-S sorozatú nyomtatónkat arra, hogy díjat nyerjen műszaki kiválóságáért.”

Az Epson professzionális képalkotó megoldásait a legfejlettebb technológiával terveztük, hogy a legkiválóbb minőségű eredményt nyújtsa, és a SureColor S-sorozatú nyomtatóink kiváló példái ennek. Kategóriájuk egyik leggyorsabb készülékei kiváló minőséget és értéket biztosítanak az ügyfeleknek a kategóriaelső nyomathordozó-kezelővel és az iparágvezető színtérrel.