Az Epson négy új üzleti és oktatási projektorcsaládot mutat be, amelyek közös munkára ösztönöznek

A hordozható és interaktív modellek korszerű funkciókat – gesztusvezérlést, képernyőtükrözést, távoli munkavégzést – kínálnak

Az Epson négy új üzleti és oktatási projektorcsaládot mutat be, amelyek közös munkára ösztönöznek

2017. január 3.Az Epson négy modellből álló sorozatot mutat be a nagyvállalatok, a KKV-k és az oktatási piac igényeire tervezve. Az EB-1700 és az EB-2000 sorozat készülékeinek használatával a felhasználók hatékony, kiváló minőségű, Full HD prezentációkat tarthatnak, és óriási méretű képeket vetíthetnek. Legyen szó utazás közbeni prezentációról a hordozható készülékekkel, vagy irodai előadásról, az 1080p Full HD felbontásnak, a kiváló képminőségnek és részletgazdagságnak köszönhetően feledhetetlen lesz az élmény.

Az üzleti életben is fontos az első benyomás és az EB-1700 sorozat projektoraival a felhasználók meggyőző prezentációkat tarthatnak, akár irodán kívül is. A könnyű, kisméretű projektorok beleférnek egy laptoptáskába, így ideális választást jelenthetnek azok számára, akik munkájukból adódóan gyakran utaznak, és akár út közben kell prezentációt tartaniuk. Ahogy az egy vezető projektormárkától elvárható,[1] ezek a modellek is rengeteg olyan tulajdonsággal bírnak, amelyek meggyorsítják és megkönnyítik az üzembe helyezést, beleértve az automatikus bekapcsolást, az automatikus forráskeresést, a vízszintes és függőleges trapézkorrekciót, a vászonillesztést, valamint az egyszerű csatlakozást biztosító NFC-t is. A gesztusvezérlőkkel egyszerűvé válik a diák léptetése, az osztott képernyő pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználó két forrásból egyszerre tartsa meg előadását.

Az EB-2265U egy olyan terméksorozat része, amely nagyméretű, üzleti prezentációk magas minőségű vetítését teszi lehetővé nagyvállalati, KKV és oktatási helyszíneken akár 300" méretre méretezhető vetítőfelületen, Full HD felbontásban.

A beüzemelés egyszerű a fókuszálást segítő funkciónak, az automata bekapcsolásnak, az OSD-beállítások másolásának, az automatikus trapézkorrekciónak és a számos csatlakoztatási lehetőségnek – HDBaseT és vezeték nélküli LAN, két HDMI –, valamint a képernyőtükrözésnek köszönhetően. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos módban lecsökkenti a karbantartási időt és a szervizköltségeket.

Az Epson új interaktív projektorai, az EB-1400 sorozat tagjai elősegítik a csapatmunkát és magas szintű üzleti integrációt biztosítanak a tárgyalótermekben, így hatékonyan támogatják a munkafolyamatokat. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően a távoli munkavégzés, és a Skype-értekezletek is akár 100" méretű Full HD képernyőn valósíthatók meg ezzel a piacvezető megoldással.[2] Az új termékcsalád tagjai minden eddiginél hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé,  akár azonos teremben helyezkednek el a munkatársak, akár a világ különböző részein, egymástól távol dolgoznak.

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási projektorcsaládjával, az EB-600 sorozattal az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint az akár 100” méretű, részletgazdag Full HD felbontású képek támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Az EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W és az EB-1795F érhető.

Az EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W,EB-2065, EB-2055 és az EB-204 érhető.

Az EB-1460Ui 2017 márciusától érhető , az EB-1450Ui és az EB-1440Ui pedig már 2017 januárjától megvásárolható.

Az EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 és az EB-670 modellek 2017 januárjától érhetők.

Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.
A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 91 vállalata világszerte közel 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2015-es pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/

További információ:

Ungár Kristóf

Open Communications

T: +36 1 239 1098

E: kristof.ungar@opencom.hu


[1] FutureSource 2015

[2] Az interaktív ultrarövid vetítési távolságú projektorok piaci részesedése alapján, FutureSource 2016.