Az Epson legújabb A4-es üzleti tintasugaras nyomtatói segítenek a vállalatoknak kevesebbért többet nyomtatni

Új külső megjelenés, valamint kisebb helyigény jellemzi az új, nagy kapacitású A4 RIPS eszközöket

Az Epson legújabb A4-es üzleti tintasugaras nyomtatói segítenek a vállalatoknak kevesebbért többet nyomtatni

Két új WorkForce Pro A4 RIPS modellt (Replaceable Ink Pack System; cserélhető tintacsomagú rendszer) is bemutattak, amelyek az idén korábban bejelentett WF-C5000 sorozat A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak sikerére építenek. A négy az egyben WF-C579RDTWFés az egyfunkciós WF-C529RDTWnyomtatók megnövelik a munkahelyi termelékenységet, de csökkentik a környezetre gyakorolt hatást. A nagyon alacsony teljes birtoklási költségük és a magas havi terhelhetőségük teszi őket ideálissá a különböző nyomtatási szolgáltatási szerződésekbe való beillesztésükre. A 60 oldal/perc beolvasási sebességű, duplex ADF szkenner a többfunkciós modellt az üzleti A4-es nyomtatók szegmensének felső kategóriájába helyezi, míg a WF-C529RDTW egyike azon kevés A4-es üzleti egyfunkciós nyomtatóknak, amelyek biztonságos, „follow me” típusú nyomtatást nyújtanak az Epson Print Admin szoftver segítségével.

Dobos Csaba, az Epson Europe üzleti termékekért felelős menedzsere szerint: „Az akár 50 000 fekete-fehér és 20 000 színes lapra is elegendő, nagy tintakapacitás, a nagy duplex szkennelési sebesség és a vállalatok számára készült munkafolyamat-megoldások széles tárháza teszi ezeket a nyomtatókat az irodai munka igazi erőműveié. A nagy tintakapacitás segít alacsonyan tartani a kiadásokat, így téve versenyképessé a teljes birtoklási költséget, a kevesebb cserélhető alkatrészből álló tintasugaras technológia pedig csökkenti a szervizelés díját és más rejtett költségeket.”

A kisebb helyigénye miatt még könnyebb elhelyezni ezeket a modelleket az irodában, vagy a helykihasználás szempontjából rendkívül kényes helyiségekben, például az egészségügyi intézményekben. Az alacsony energiafogyasztás és az ózonmentes technológia miatt e modelleknek jobbak a környezetvédelmi mutatói; megnövelt terhelhetőségük révén pedig akár 240 000 oldalt is képesek kinyomtatni élettartamuk alatt az elődeik 150 000 oldalas kapacitásához képest.

Az első oldal elkészülésének ideje (FPOT) rövid: 4,8 másodperc fekete-fehér nyomtatás és 5,3 másodperc színes nyomtatás esetén, készenléti üzemmódból indulva; a nyomtatási sebesség elérheti akár a 24 oldal/perc értéket is színes és monokróm (ISO nyomtatási sebesség) nyomtatás esetén, míg a gyors, 60 oldal/perces szkennelés tartja magasan a termelékenységet. A tintasugaras technológia nem használ hőt, így – ellentétben a lézeres nyomtatókkal – nincs szükség arra várakozni, hogy a termék bemelegedjen. A 1330 lapos maximális papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie.

Mindkét modell megoldások széles választékával kompatibilis, és a felhasználói hatékonyság és a biztonságos dokumentumkezelés előmozdítására szolgál, ezzel segítve a belső munkafolyamatok gördülékenységét. Az Epson Open Platformot használó független szoftvergyártók termékeivel való kompatibilitás még több harmadik féltől, így például többek között a PaperCuttól, a Nuance-tól és az Y Softtól származó szoftvermegoldás alkalmazását teszi lehetővé. A vállalatok rendelkezésére állnak az Epson saját megoldásai, így az Epson Print Admin, a Document Capture Pro és az Epson Device Admin is.

A WF-C579RDTWF és a WF-C529RDTW októbertől kapható.

 

 

Főbb jellemzőkWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Többfunkciós készülék
Egyfunkciós készülék
Nyomtató nyelvePCL, PSPCL, PS
Maximális tintakapacitással 50 000 fekete-fehér és 20 000 színes oldal nyomtatható
Akár 24 lap/perces színes és monokróm nyomtatási sebesség (ISO nyomtatási sebesség)
Alacsonyabb teljesítményfelvétel működés közbenJellemző energiafogyasztás: 0,2 kWh (TBC)Jellemző energiafogyasztás: 0,2 kWh (TBC)
Egymenetes duplex ADF szkennelés – 60/60 kép/perc
Epson Open Platform-kompatibilis
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Maximális papírkapacitás: 1330 lap830
Automatikus kétoldalas nyomtatás