Az Epson legkisebb és legkönnyebb mobil szkennereivel bárhol szkennelhet, ahol éppen dolgozik

Két új hordozható szkenner az egyszerű és hatékony mobil dokumentumkezeléshez, valamint a kompakt munkakörnyezetbe

Az Epson legkisebb és legkönnyebb mobil szkennereivel bárhol szkennelhet, ahol éppen dolgozik

Az Epson legújabb A4-es hordozható szkennerei ideálisak a különböző dokumentumok mobil szkenneléséhez és feldolgozásához, illetve a kompakt, forgalmas irodai környezetekhez. A DS-70 és a DS-80W készülékeket olyan vállalkozások számára tervezték, amelyek mobil megoldást keresnek a munkatársak számára az utazásokhoz vagy az irodában.

Steve King, az Epson Europe piacfejlesztési menedzsere szerint: „Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli szkennelési megoldások esetén ezek az új szkennerek ideálisak azok számára, akiknek gyors szkennelési megoldásra van szükségük útközben. Az új termékcsaládot könnyűre terveztük, az üzleti igények sokoldalúságát befolyásoló kompromisszumok nélkül. Az ügyfeleknek sokszor különböző vastagságú dokumentumokat kell szkennelniük, a termékcsalád ezen kiegészítéseivel akár a 35 g/m2-es vékony papírtól a 270 g/m2-es vastagságú igazolványig lehetőség van a szkennelésre, amely normál esetben hagyományos, üveg síkágyas megoldást igényelne.”

A DS-80W csúcsmodell beépített Wi-Fi-vel, akkumulátorral, és LCD-kijelzővel rendelkezik, amely valódi mobilitást biztosít, így bárhol oldalanként mindössze 4 mp-es sebességgel szkennelhet. Ha a készülék teljesen fel van töltve, akár 300 oldalt szkennelhet anélkül, hogy áramforrásra lenne szüksége.

Ezek az üzleti modellek alkalmasak az úton lévő munkatársak számára, például a terepen történő üzletkötés során, így olyan dokumentumokat rögzíthetnek hatékonyan üzleti alkalmazásokba vagy szkennelési szoftverekbe, mint a kiadásokról szóló bizonylatok és szerződések, valamint az úti dokumentumok. A DS modellekhez mellékelt szoftver magában foglalja a Document Capture Pro 2 és az Epson Scan 2.0 alkalmazásokat, valamint a TWAIN illesztőprogram támogatását, megkönnyítve ezzel az információk beszkennelését, mentését és megosztását az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése könnyűvé és logikussá teszi a szkennelést. A felhasználók olyan általános formátumokban menthetnek és küldhetnek fájlokat, mint a PDF, a JPEG, a TIFF stb.

Ezek a modellek 2018 novemberétől lesznek kaphatóak.