Az Epson kiterjeszti a piacvezető POS-nyomtatók választékát

A TM-T88VI iHub a vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatósági lehetőségek széleskörű választékát kínálja, beleértve a mobil, web és PC-alapú POS szolgáltatásokat.

Az Epson kiterjeszti a piacvezető POS-nyomtatók választékát

2017. január 02. – Az Epson, Európa vezető POS-nyomtató gyártója1bemutatja a POS-nyomtatócsaládhoz hozzáadott TM-T88VI iHub rendszert. Ez a korszerű új számlanyomtató a nagyszerű új funkciók ugyanolyan választékát kínálja, mint a közelmúltban bemutatott TM-T88VI, de a hozzáadott csatlakoztathatósági lehetőségek lehetővé teszik a perifériák telepítését és töltését. A TM-T88VI iHub készülék egyaránt működik a hagyományos, PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil összeállításokkal is. Ez ideális választássá teszi a készüléket az olyan bolt-, bár- és étteremtulajdonosoknak, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azok számára is, akik kombinált vagy hagyományos összeállítást kívánnak használni.

David Gross, az Epson Európa termékmenedzsere mondta: „A TM-T88VI iHub a TM-T88VI készülék összes kiváló tulajdonságával rendelkezik, ezenkívül számos módon tud csatlakozni az eszközökhöz és tölti azokat.” Web-alapon szintén támogatja az együttműködést tablettel és PC-vel, a piacon kevés ilyen eszköz van jelen, ami a viszonteladók, éttermek és bárok számára ennyi lehetőséget biztosítana a POS futtatására.

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI iHub kiemelkedő teljesítményt kínál akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel, és az Epsontól megszokott megbízhatósággal. A fordított papíradagolási funkcióval papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

A Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról funkció lehetővé teszi a TM-T88VI iHub számára, hogy közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtasson. 

Támogatja a webjelzőket is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választásnak lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható táblagépekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel.

A TM-T88VI iHub pontosan ugyanakkora, mint a TM-T88V iHub, így a pult átrendezése nélkül válthat egy vadonatúj rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú boltban, bárban vagy étteremben helyet kaphasson.

A TM-T88VI iHub nyomtató 2017 február 1-től lesz kapható 442 euró áron.

Főbb jellemzők

Csúcstechnológiájú számlanyomtató és intelligens hub mobil csatlakoztathatósággal, gyors nyomtatási sebességgel és kiemelkedő megbízhatósággal

Tökéletes választás az olyan kiskereskedők számára, akik a mobil POS-megoldásokat a hagyományos PC-alkalmazásokkal szeretnék kombinálni

Az Epson ePOS-technológiának köszönhetően webes alkalmazásokból és okoseszközökről is nyomtathat

USB-ről és hálózatról (ePOS) is nyomtathat – ideális a mobil ePOS-megoldások felé elmozduló kiskereskedők számára

Négy USB-porttal rendelkezik, amelyekből eggyel tabletet, vagy okostelefont lehet tölteni.

Nyomtatási sebessége akár 350 mm/mp

A többféle szürkeárnyalatú nyomtatással pontosabban jelenítheti meg a logókat és a képeket

A Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról funkcióval közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtathatja az adatokat

Támogatja a HTTPS protokollt a biztonságos, teljes körű adattovábbítás érdekében

A fordított papíradagolási funkcióval hatékonyan takaríthat meg papírt

Az egyszerű és költséghatékony használatot támogató, sokszínű eszközökkel

Elérhető fekete vagy fehér színben, amely megfelel a bolt vagy az étterem dekorációjának.

1. Futuresource consulting, 2015

–Vége–

Megjegyzés a szerkesztőnek

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 93 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2014-es pénzügyi évben 1551 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/