Az Epson interaktív projektorai már világszerte elérhetők SMART Notebook szoftverrel

Az együttműködésnek köszönhetően a fejlett tanítási megoldások egyesítve fejlesztik tovább az osztálytermi tanulást

Az Epson interaktív projektorai már világszerte elérhetők SMART Notebook szoftverrel

2016. január 20. – Az Epson és a SMART Technologies Inc. ma bejelentett megállapodása értelmében a SMART Notebook®kollaboratív oktatószoftvert mostantól az Epson mellékeli az interaktív projektoraihoz az egész világon. Az interaktív tanulásra használható lenyűgöző kombinációval az oktatók ezentúl még könnyebben hozzájuthatnak a világhírű oktatószoftverhez, ha a piacvezető projektorokat választják.

– A tanárok a legjobb hardver- és szoftvermegoldásokat keresik, hogy még hatékonyabban taníthassanak, javítva ezzel a diákok motiváltságát és tanulási eredményét – mondta Graeme Davidson, az Epson Europe termékmenedzsere. „Ez az együttműködés kifejezetten a tanárokhoz szól, hogy emlékezetes, lebilincselő és szórakoztató órákat tarthassanak, és hogy valós időben legyenek képesek alkalmazkodni a diákok igényeihez. Azzal, hogy egyesítjük ezeket a vezető interaktív osztálytermi technológiákat, pontosan az ehhez szükséges eszközöket adjuk a kezükbe.”

Az új megegyezés a két vállalat között már létező szoftveres együttműködésre épít, hiszen annak keretében az Epson már 2013. óta árulja a Smart Notebook szoftvert interaktív projektoraival. A SMART Notebook szoftvert az Epson ezentúl világszerte csomagban teszi elérhetővé, amely interaktív Epson projektor vásárlása esetén az első évre SMART Notebook Advantage-előfizetést is tartalmaz. Az előfizetés segítségével a vásárlók az első évben a Notebook szoftver bármelyik új verziójára frissíthetnek, illetve jogosultak műszaki támogatásra, és elérhetik a Notebook prémium funkcióit.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy az Epsonnal való hosszú távú együttműködésünket most egy, az egész világra kiterjedő ajánlattal sikerült bővíteni” – nyilatkozta Greg Estell, a SMART Technologies technológiai megoldásokért felelős elnöke. „A SMART Notebook segítségével az oktatók könnyedén hozhatnak létre olyan emlékezetes, interaktív tanulási környezetet, amely a tanítók és a diákok számára is természetes – mostantól bármelyik interaktív Epson projektoron.”

Az oktatók mostantól világszerte használhatják a legnépszerűbb interaktív projektor1 és a kollaboratív oktatószoftver utánozhatatlan kombinációját, hogy látványos, emlékezetes és interaktív tanulási élményt nyújthassanak tanulóiknak. A SMART a SMART Notebook szoftverhez való használatra tesztelte és jóváhagyta az Epson teljes interaktív projektorcsaládját, és a SMART Notebook teljes mértékben támogatja az Epson interaktív funkcióit, például a kéttollas funkciót és az ujjérintést. Az Epson és a SMART is nyújt ügyféltámogatást és képzést a saját termékeihez, így az oktatók még nagyobb önbizalommal vihetnek több együttműködést az osztálytermekbe és egyéb tanulási környezetekbe.

Elérhetőség

Az Epson interaktív projektorai SMART Notebook szoftverrel 2016. elejétől lesznek kaphatók.

 


Az interaktív Epson projektorokról

Az oktatási termékeinkkel kapcsolatban a www.epson.hu/education webhelyen talál bővebb tájékoztatást.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, és elhivatott célja, hogy a nyomtatás, a vizuális kommunikáció, az életminőség és a gyártás területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait. Termékeinek köre a tintasugaras nyomtatóktól és nyomtatórendszerektől kezdve a 3LCD kivetítőkön, ipari robotokon és okosszemüvegeken át az érzékelőrendszerekig terjed, és eredeti, kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiákon alapul.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 93 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

A SMART Notebookról

A SMART díjnyertes Notebook szoftvere lehetővé teszi az oktatóknak, hogy releváns és testreszabható tartalmat mutassanak be óráikon, az intuitív eszközök és funkciók széles választékával pedig gyorsan és könnyen tarthatnak hatásos és lebilincselő előadásokat. Az egyéves SMART Notebook Advantage előfizetéssel a vásárlók elérhetik a SMART Notebook szoftver prémium funkcióit, frissíthetnek az új verziókra, és jogosultak műszaki támogatásra. A SMART Exchange webhely támogatásával az oktatók erőforrásokat kereshetnek, megoszthatják az órák anyagát, és tippeket és sikertörténeteket cserélhetnek a SMART termékek osztályteremben történő használatával kapcsolatban. Több mint 65 000 digitális erőforrás érhető el 23 nyelven, így az oktatók képeket, videókat és a tantervhez illeszkedő, előregyártott SMART Notebook-fájlokat és órai anyagokat tölthetnek le.

A SMART-ról

A SMART Technologies Inc. (NASDAQ: SMT, TSX: SMA) világelső az olyan egyszerű és intuitív megoldások területén, amelyek a természetesebb kollaborációt teszik lehetővé. Az interaktív érintőtechnológiák és szoftverek területén hozunk létre olyan innovatív termékeket, amelyek elősegítik a kollaborációt az oktatásban és az üzletben világszerte. További információkért látogasson el a smarttech.com webhelyre.

 


1A Futuresource Consulting Limited felmérése szerint, az 500 lumen és nagyobb fényerejű projektorok értékesített száma alapján a 2014-es évben.

2A színek fényerejét (színesfény-kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színek élénksége a felhasználó általi használattól függően változhat. Egy külső laboratórium által a színes fényerő mérésére használt projektorok a legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, valamint korszerű egychipes DLP projektorok voltak, a 2013. június és 2014. május közötti NPD értékesítési adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research értékesítési adatok alapján.

Megjegyzés: Az EPSON a Seiko Epson Corporation bejegyzett védjegye, az EPSON Exceed Your Vision pedig a bejegyzett emblémajegye. A további termékmárkanevek az adott vállalatok márkanevei és/vagy bejegyzett védjegyei. Az Epson elhárít minden ilyen védjegyre vonatkozó jogot.