Az Epson gyorsaságot és gazdaságosságot hoz a 4 színű nyomtatás világába

A SureColor SC-T7000, SC-T5000 és SC-T3000 növeli a CAD, a GIS és a POS nyomtatási alkalmazások hatékonyságát

Az Epson gyorsaságot és gazdaságosságot hoz a 4 színű nyomtatás világába

2012. augusztus 23. – Az Epson tovább bővíti nagy formátumú SureColor nyomtatócsaládját: három költséghatékony, nagy sebességű, 4 színkomponensű nyomtatóval a CAD, a GIS és a POS nyomtatási alkalmazásokhoz. Az Epson SureColor SC­T7000, SC-T5000 és SC-T3000 gyors, megbízható nyomtatást kínál bevonatos és bevonat nélküli nyomathordozókra 44" (1118 mm), 36" (914 mm) és 24" (610 mm) szélességig.

Az irodai környezetbe tervezett nyomtatókra keskeny kialakítás, kis helyigény és alacsony zajszint jellemző, valamint elölről kezelhetők, így kényelmesen elhelyezhetők fal mellett is.

Az SC-T7000, SC-T5000 és SC-T3000 ideális olyan nyomtatási alkalmazásokhoz, ahol a sebesség és a gazdaságosság a legfontosabb, ilyen például az építészeti vázlatok és tervek, térképek, bemutatók, poszterek és beltéri reklámanyagok nyomtatása. A nyomtatóknak mindössze 28 másodpercig tart egy A1-es nyomat elkészítése vázlat módban, normál papírra, és emellett optimális működési költséget biztosítanak a választható 700 ml, 350 ml és 110 ml kapacitású patronokkal.

A nyomtatók használata annyira egyszerű, hogy nincs szükség a kezelés oktatására. Az összes beállítása könnyen elvégezhető,sőt a fotó-és a matt fekete tinták közötti váltás automatikus. A kezelőszervek a nyomtatók frontoldalán találhatók, a nyomathordozókat pedig felül kell adagolni. A kész nyomatok a készülékek elülső oldalán egy papírgyűjtő szerkezetbe érkeznek. A hordozóra nyomtatott vonalkódnak köszönhetően könnyű követni, hogy mennyi papír maradt az adott tekercsen.

Marco van Niekerk, az Epson Europe vezető termékmenedzsere elmondta: „egy új nyomtató kifejlesztésekor mindig figyelembe vesszük a piac igényeit. Ügyfeleink olyan nyomtatót szerettek volna, amely könnyen illeszkedik jelenlegi környezetükbe, ezért hoztuk létre a HP­GL emulációs módot. Egy másik felhasználói igény a beépített merevlemez, így mindhárom nyomtatóhoz opcióként beszerezhető a 250GB kapacitású HDD egység.”

A nyomtatók az Epson új UltraChrome XD tintáját használják, amelyet kifejezetten kiváló minőségű, tartós nyomatok előállítására fejlesztett ki az Epson, mély fekete színekkel, széles színskálával és sűrűn elhelyezett, minimálisan 0,02 mm szélességű vonalakkal. Az Epson Változó Cseppméret technológiája tisztán kivehetővé teszi az apró részleteket, miközben optimális hatékonyságot biztosít a nagyobb egyszínű területek nyomtatásában.

Az SC-T7000, az SC-T5000 és az SC-T3000 nyomtatók vízbázisú tinta használatával, ENERGY STAR tanúsítvánnyal és kiváló, energiatakarékos működéssel segítik a környezetre gyakorolt hatás további csökkentését.

A készülékek szeptembertől megvásárolhatók: az SC-T7000 980 000 forintos, az SC-T5000 840 000 forintos, az SC-T3000 pedig 650 000 forintos nettó áron.

 

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és innováció terén. Kompakt, energiatakarékos, nagy pontosságú technológiái, továbbá nyomtatóktól az üzleti célú és otthoni 3LCD-kivetítőkön át a szenzorokig és egyéb mikroeszközökig terjedő termékköre révén arra törekszik, hogy túlszárnyalja a felhasználók elvárásait az egész világon.

A Japánban székelő Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 99 vállalatában világszerte több mint 78 000 munkavállaló dolgozik. A vállalatcsoport elkötelezett híve a környezet globális védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1,594 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2010-as pénzügyi évben 1,583 milliárd eurót tett ki. http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/