Az Epson és Usain Bolt EMEAR partnerséget ír alá a patronmentes nyomtatás népszerűsítésére

A kampány során a TV, a kültéri területek, az értékesítési pontok és a közösségi média is szerepet kapnak, hogy felhívják a figyelmet az Epson EcoTankra

Az Epson és Usain Bolt EMEAR partnerséget ír alá a patronmentes nyomtatás népszerűsítésére

Az Epson bejelentette, hogy EMEAR területre vonatkozó partnerséget kötött Usain Bolttal, a világ leggyorsabb emberével. A nyolcszoros olimpiai aranyérmes, és széles körben minden idők legnagyobb sprinterének tartott Usain lesz az arca az Epson patronmentes EcoTank nyomtatóit népszerűsítő, nagyszabású kampánynak.

Usain az Epson EcoTank mellett fog szerepelni az Epson EcoTank televíziós reklámkampányában, amely ezen a héten indul az Egyesült Királyságban és Németországban, valamint megjelenik óriásplakátokon, online a weboldalak szalaghirdetéseiben, a főbb kiskereskedelmi üzletekben az értékesítési pontokon és a közösségi médiában az EMEAR régió többi részén is. Usain a maga könnyed módján bemutatja, hogy az Epson EcoTank nyomtatóknak akár három évnyi patron és vesződés nélküli nyomtatáshoz szó szerint elég annyi, hogy „Töltsd fel, és lazíts!”. 1.

A 2010-es bevezetés óta világszerte több mint 60 millió EcoTank nagy kapacitású tintatartályos nyomtatót adtak el, amelyekkel az ügyfelek akár 90%-os megtakarítást érhetnek el a nyomtatási költségeken. 2. A nyomtatókhoz patronok helyett nagy kapacitású tintapalackok tartoznak. Az Epson nemrégiben felfrissítette díjnyertes EcoTank nyomtatóinak termékcsaládját, amely lehetővé teszi az elfoglalt háztartások és a kis irodák számára a problémamentes nyomtatást rendkívül alacsony oldalankénti költséggel. Az Epson összes új EcoTank nyomtatója rendelkezik a Micro Piezo hőmentes technológiával, így Ön is élvezheti a csökkentett energiafogyasztást, miközben kevesebb cserealkatrészre lesz szüksége.  

Yoshiro Nagafusa, az Epson Europe elnöke a partnerséget kommentálva elmondta: „Usain a tökéletes partner a számunkra! Ő a világ egyik legfelismerhetőbb embere, és megnyerő karaktere segít majd szórakoztató, emlékezetes és vonzó módon életre kelteni költséghatékony nyomtatási megoldásainkat. Mivel egyre többen dolgozunk otthonról, mint valaha, és a modern családi élet egyre zsúfoltabbá válik, most van itt az ideje, hogy fokozottan felhívjuk a figyelmet EcoTank nyomtatóinkra és az általuk biztosított költségtakarékossági előnyökre.”

Usain Bolt elmondta: „Örülök, hogy az Epsonnal együttműködve segíthetek az EcoTank nyomtatók népszerűsítésében. Csak olyan márkákkal dolgozom együtt, amelyekről úgy gondolom, hogy valódi változást hozhatnak. Az EcoTank nyomtatók megszüntetik a patronos nyomtatással kapcsolatos vesződséget, így bármi, ami egy kicsit könnyebbé teszi az életet, mindenképpen jó dolog.  De ez sokkal többről szól! Sok közös értékünk van, például a jobb jövő építése. Az Epson számára ez a bizalomépítésről szól a termékein keresztül, amelyek segítik a közösségek növekedését és virágzását. Számomra pedig arról szól, hogy másokat is arra ösztönözzek, hogy kövessék az álmaikat, függetlenül attól, hogy azok mennyire nagyok vagy kicsik.”

Az új TV-reklámot és a forgatás során készült extra felvételeket a YouTube-csatornánkon tekintheti meg - https://www.youtube.com/user/EpsonEurope

1 100 A4-es oldal havi nyomtatási mennyiséggel számolva, figyelembe véve a legkisebb mennyiséget a mellékelt tintakészletből.
2 Az Epson kalkulációja alapján, a lapköltségre vonatkozó átlagos megtakarítás és az EcoTank „101” és „103” tintapalackok által nyomtatott oldalak számával megegyező számú oldal nyomtatásához szükséges tintasugaras patronok átlagos száma. Összehasonlítás az EcoTank „101” és „103” tintapalack-sorozatának átlagos kapacitása (ISO/IEC 24711 szerinti A4-es nyomtatás) és a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 25 legkeresettebb, 100 € alatti, otthoni, A4-es, tintapatronos tintasugaras nyomtató által használt eredeti kellékanyagok (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2020-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok) kapacitása között (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2020-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok). A lapköltséget úgy számítottuk ki, hogy elosztottuk a vonatkozó tintapalackok/tintapatronok értékesítési bevételét és teljes kapacitását az eladott darabszámmal.