Az Epson bemutatta új vezeték nélküli prezentációs rendszereit, amelyek kiküszöbölik a csatlakoztatás miatti késedelmet és javítják az együttműködést

Az ELPWP10 és ELPWP20 segítségével a felhasználók bármilyen eszközről gyorsan csatlakozhatnak és elindíthatják az együttműködést

Az Epson bemutatta új vezeték nélküli prezentációs rendszereit, amelyek kiküszöbölik a csatlakoztatás miatti késedelmet és javítják az együttműködést

Azzal párhuzamosan, hogy a világ minden táján enyhülnek a korlátozások, valamint sorra nyílnak a munkahelyek, az Epson bemutatta két vezeték nélküli prezentációs rendszerét, az ELPWP10-et és az ELPWP20-at, melyeket kifejezetten az oktatási és üzleti környezetben történő használatra fejlesztettek. A két megoldás lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolódást bármilyen síkpaneles vagy projektoros vetítőfelülettel, vezeték nélküli jeladók, illetve az Epson iProjection alkalmazás vagy a Miracast használatával, bármilyen laptopot vagy mobileszközt is jelöljünk meg forrásként. A biztonságot az AES-128 szintű titkosítás garantálja.

Az ELPWP10 használatával valamennyi forráseszköz közvetlenül csatlakoztatható az Epson lézeres megjelenítési megoldásainak széles választékához, csupán a vezeték nélküli jeladó laptophoz történő csatlakoztatására van szükség.  Az iProjection alkalmazás segítségével egyéb mobileszközökkel is létre jöhet a kapcsolat.   

Az ELPWP20 révén bármely tartalom biztonságosan megosztható bármilyen eszközről, a vezeték nélküli jelvevő közbeiktatásával.  Csakúgy, mint az ELPWP10 esetén, ehhez is egy vezeték nélküli jeladóra van szükség, valamint egy laptopra vagy más mobileszközre, az iProjection alkalmazás vagy a Miracast biztosította kapcsolaton keresztül.

Mind az ELPWP10, mind az ELPWP20 egyszerre négy különböző eszköz tartalmainak megjelenítését teszi lehetővé, ezáltal garantálva a zökkenőmentes tartalommegosztást.  

„Az egyes eszközökről történő tartalommegosztás kulcsfontosságú a mai munkahelyeken folyó hatékony munkavégzés szempontjából – ám ugyanez igaz a nagy képernyőn megjelenített tartalmak megtekintésére és az azokkal való együttműködés lehetőségére is. Ha egyszerre több forráseszközt is használunk, fontos, hogy gyorsan és egyszerűen válthassunk közöttük. Az új vezeték nélküli prezentációs rendszereink mindezt megfizethető és versenyképes áron teszik lehetővé” – mondta Kiran Sanghera, az Epson Europe termékmenedzsmentért felelős menedzsere.

„Mindkét modell esetén a felhasználók maximum hat jeladót csatlakoztathatnak, négy különböző tartalom párhuzamos megjelenítése mellett. A gyors és egyszerű csatlakozásnak köszönhetően nem kell többé bajlódni a kábelekkel, melyek egyébként gyakran késleltetik a tárgyalások vagy a megbeszélések kezdetét. A felhasználóknak semmi másra nem kell ügyelniük, mint a lenyűgöző tartalom és ötletek könnyed bemutatására. Az eszközök nem is jöhettek volna jobbkor, mint most, hogy újraindul az élet, mi pedig visszatérünk az irodákba és az iskolákba.”

További információkért látogasson el a következő weboldalra: http://www.epson.hu.