Az Epson bemutatta új, versenyképes árú és stílusos kialakítású WorkForce nyomtatóját

Megfizethető, jól csatlakoztatható „4 az 1-ben” nyomtató üzleti minőségű nyomtatáshoz

Az Epson bemutatta új, versenyképes árú és stílusos kialakítású WorkForce nyomtatóját

Az Epson bemutatta a WF-2850DWF modellt, a kompakt és stílusos kialakítású, „4 az 1-ben” nyomtatót, amelyhez kedvező áron juthatnak hozzá a vásárlók. A nyomtató 2019 szeptemberétől vásárolható meg.

Ez a kompakt WorkForce nyomtató ideális kiegészítője otthonának vagy olyan kis méretű irodáknak, ahol kevés hellyel kell gazdálkodni. Letisztult és modern kialakítása révén jól beleolvad szinte minden környezetbe.

Ez az alacsony áron kapható nyomtató számos gazdaságos funkciót tartalmaz az olyan felhasználók kedvéért, akik pénzt szeretnének megtakarítani mind a kezdőköltségek tekintetében, mind hosszú távon. Az automatikus kétoldalas A4-es nyomtatással a felhasználók pénzt és papírt takaríthatnak meg, míg az XL-es tintapatron 2,5-szer több oldal kinyomtatására elegendő 1. Ez a modell ráadásul különálló tintapatronokat használ, így csak azt a színt kell lecserélni, amelyik kifogyott.

Pillanatok alatt végezhet a feladataival, hiszen ez a nyomtató intuitív kezelőfelületet, LCD kijelzőt és 30 lapos automata lapadagolót (ADF-et) tartalmaz a többoldalas szkenneléshez, másoláshoz és faxoláshoz.

A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással a felhasználó az Epson iPrint alkalmazáson keresztül is indíthat nyomtatást okoseszközeiről. 2Fájlokat is fogadhat szinte bárhonnan a világból az Epson Email Print szolgáltatással. 2A Scan-to-Cloud szolgáltatással pedig tárolhatja és megoszthatja a dokumentumait online. 2.

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti nyomtatókért felelős termékmenedzsere szerint: „ügyfeleink praktikus, megfizethető és jól csatlakoztatható nyomtatási megoldásokra vágynak, ugyanakkor a helytakarékosság és az irodájuk stílusához illeszkedő kialakítás is fontos feltétel számukra. Ez a nyomtató kompakt és elegáns kivitelének köszönhetően minden téren bizonyít – alacsony kezdőköltségekkel és gazdaságos, színenként cserélhető, extra nagy tintapatronokkal rendelkezik, villámgyors munkavégzésre ad lehetőséget az automata lapadagolónak (ADF-nek) köszönhetően, illetve pénzt és papírt takaríthatnak meg a felhasználók a kétoldalas nyomtatás használatával, valamint a számos kapcsolódási lehetőséggel.”

A WF-2850DWF modell 2019 szeptemberétől lesz megvásárolható.

1. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra.
2. Az Epson iPrint és az Epson Creative Print funkciókhoz vezeték nélküli kapcsolat és az Epson nyomtatási alkalmazások szükségesek. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect oldalra.