Az Epson bemutatta első A4 méretű festékszublimációs nyomtatóját, a SureColor SC-F100 modellt

Egyszerűen használható, alacsony fenntartási költségű nyomtató

Az Epson bemutatta első A4 méretű festékszublimációs nyomtatóját, a SureColor SC-F100 modellt

Az Epson bemutatta első A4 méretű festékszublimációs nyomtatóját, a SureColor SC-F100 modellt

2020. október 1.– Az Epson a mai napon bemutatta SureColor SC-F100 névre keresztelt nyomtatóját, amely elsősorban azon kisvállalkozások és kezdő vállalatok számára ideális megoldás, akik kínálatukat a promóciós termékek irányába szeretnék bővíteni.

A festékszublimációs nyomtató, mely pont akkora helyigénnyel rendelkezik, mint egy A4-es asztali nyomtató, tökéletes választás promóciós és személyre szabott termékek, így például bögrék, kulcstartók, telefontokok és egyéb kisméretű reklámcikkek előállításához, különösen, ha takarékoskodni kell a hellyel. Kielégíti azonban azoknak a textilipari gyártóknak az igényeit is, akik egyedi termékeket, például sapkákat, kötényeket, nyakpántokat vagy kis párnákat szeretnének előállítani.

Az SC-F100 gyors átfutási időt és alacsony fenntartási költséget biztosít a kisvállalkozások számára, mivel sem a beállítása, sem az üzemeltetése és karbantartása nem igényel szaktudást. A 140 ml-es tintapalackok kevesebb kiadást jelentenek, mint a patronos megoldások.

Az SC-F100 az Epson teljes körű és megbízható nyomtatási megoldásának részét képezi, amely egymással harmóniában működő tintákat, illesztőprogramot és papírt foglal magában. Az 1 éves vagy 6000 lapos garancia (amelyik hamarabb bekövetkezik) további nyugalmat ígér a felhasználók számára.

Krizer Zoltán, az Epson magyarországi képviseletének kiemelt ügyfélmenedzsere így nyilatkozott: „A 2019-ben napvilágot látott, rendkívül népszerű SC-F500 után az SC-F100 nyomtatóval bővül az Epson festékszublimációs termékcsaládja. Új termékünk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyithassanak a promóciós termékek egyre népszerűbb piaca felé. A felhasználóknak nem kell szakértőknek lenniük a nyomtató működtetéséhez – a nyomtatási feladatok elküldhetők Wi-Fi kapcsolaton keresztül az Epson külön illesztőprogramjának segítségével. Az Epson új, felhőalapú PORT platformja révén a felhasználók ráadásul figyelemmel követhetik a nyomtatási feladatok költségének alakulását, valamint a nyomtatók működését is.”

Főbb jellemzők

  • Epson PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és USB 2.0 csatlakoztathatóság
  • 2,4"-os színes LCD kijelző
  • 140 ml-es újratölthető tintapalackok
  • Epson garancia