Az Epson bemutatja SureColor SC-T3100M és SC-T5100M nyomtatóit

Alacsony költségű, hordozható, 3 az 1-ben nagy formátumú nyomtatósorozat kiváló minőségű nyomtatáshoz

Az Epson bemutatja SureColor SC-T3100M és SC-T5100M nyomtatóit

Az Epson bemutatja SureColor SC-T3100M és SC-T5100M nyomtatóit

2. 2020. november– Azon vállalkozásokat szem előtt tartva, amelyeknek szüksége van egy multifunkciós, nagy formátumú nyomtatóra, viszont csak kevés hellyel gazdálkodhatnak, az Epson bejelentette SureColor SC-T3100M és SC-T5100M 3 az 1-ben nyomtatóinak bevezetését.

 

A kompakt, megbízható és kedvező árú 24 hüvelykes SC-T3100M és a 36 hüvelykes SC-T5100M nyomtató összetett képességekkel jellemezhető. Mindkét készülék ideális műszaki rajzok, CAD-dokumentumok, GIS-térképek, valamint számos további formátum nyomtatásához, különösen a kiskereskedelmi és vendéglátóipari szektorok számára.

A nyomtatók beépített, felülről tölthető 600 dpi-s szkennerrel rendelkeznek, amely pontosan másolja a dokumentumokat (akár 2,72 méterig) különböző formátumokba, és biztonságos módon küldi el azokat különböző célhelyekre, valamint méretezi át az eredeti példányokat. A beszkennelt dokumentumokat tálca tartja meg, így elkerülhető, hogy az értékes eredeti példányok megsérüljenek a padlón.

A termékcsaládot úgy tervezték, hogy alapkivitelben pormentes legyen – miután a nyomtatási minőség és a belső alkatrészek védelme garantált, ideális megoldást képviselnek az olyan környezetekbe, mint az építkezési helyszínek irodái vagy a nagy gyalogosforgalmú területek. Kompakt kialakításának köszönhetően az SC-T3100M a legkisebb helyre is befér, és könnyedén szállítható egyik helyről a másikra.

Látván a teljes birtoklási költségek alacsony szintjét, a felhasználók megnyugodhatnak, hiszen a nyomtatási költségek a nyomtató teljes élettartama alatt megfizethetőek maradnak. Az ügyféligényeknek megfelelően, az Epson kétféle méretű tintapatront is kínál; kisebb kiszerelést az alkalmi felhasználóknak, illetve nagyobb változatot kiváló minőségű nyomatok rendszeres előállítása esetére. A sorozat készülékei pigmentalapú tintát használnak, amely színstabilitást és vízállóságot biztosít, így ideális a nedves környezetben, például kirakatokban elhelyezendő plakátok nyomtatásához. A tinták kiváló fényállósága hasznos tulajdonság a műszaki rajzok és egyéb olyan dokumentumok esetén, amelyeket hosszú időre kell archiválni. A tartós nyomtatófejnek köszönhetően váratlan költségek nem okoznak meglepetést a felhasználóknak.

Az SC-T3100M és SC-T5100M modelleket egyaránt támogatja az Epson Cloud Solution PORT platform. Az Epson Cloud Solution PORT ingyenesen elérhető, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy berendezéseiket több helyszínről is felügyelhessék és frissíthessék, így akár a készülék mellől vagy távoli helyszínekről is.

Bradley Venn, az Epson Europe SureColor T-sorozatért felelős termékmenedzsere így nyilatkozott: „A lenyűgöző ár-érték aránynak, a kompakt kialakításnak, valamint a kiváló műszaki jellemzőknek köszönhetően az SC-T3100M és SC-T5100M nyomtató ideális megoldás lehet azon vállalkozások számára, amelyek megbízható multifunkciós nyomtatóra vágynak, egy megbízható márkától.”

Főbb jellemzők:

  • Szkennelés 600 dpi felbontással, akár 2,72 méterig
  • Közvetlen szkennelés és nyomtatás USB-ről és USB-re
  • Szkennelés titkosított PDF, PDF, JPEG, TIFF formátumokba
  • Könnyen megosztható – szkennelés USB-re, e-mailbe (biztonságos), FTP-kiszolgálóra (biztonságos), hálózati mappákba
  • Csatlakozási lehetőség beépített Wi-Fi, AirPrint, USB/LAN opciókkal
  • Akár 100 m-es tekercskapacitás, akár A1-es méretű vágottlap
  • Epson Precision Core Micro TFP tartós nyomtatófej  

A SureColor SC-T3100M 2020 decemberétől lesz kapható, míg a SureColor SC-T5100M 2021 tavaszán kerül forgalomba.