Az Epson bemutatja legkisebb A3+ fotónyomtatóját

Az XP-15000 két taggal bővült tintakészletet és stílusos dizájnt kínál

Az Epson bemutatja legkisebb A3+ fotónyomtatóját

A kifinomult berendezés nem foglal nagy helyet: az Epson új XP-15000 vezeték nélküli fotónyomtatója kiváló minőségű A3+ fényképeket gyárt, miközben figyelemre méltóan kis helyen elfér. Megalkotásakor a helytakarékosság mellett fontos volt a külső is: elegáns és letisztult vonalvezetésének köszönhetően minden szögből jól mutat.

 

Völgyi László, az Epson Magyarország termékmenedzsere úgy fogalmazott: „az XP-15000 igazán jó minőségű A3+ fényképeket gyárt. Meglepően kompakt és stílusos kialakításának köszönhetően könnyen összetéveszthető egy A4-es modellel. Akár színes, akár fekete-fehér nyomtatást végzünk, az új, hat színű Claria Photo Ink készlettel mindkettő minőségét nagy mértékben javítja az új szürke és a vörös tintának köszönhetően.”

Mind a fotózás rajongói, mind a félprofik értékelni fogják a az új tintakészlet által nyújtott magas szintű minőséget. Az új szürke tinta segítségével kiváló minőségű fekete-fehér fotók nyomtathatók a sötét és világos részek között finomabb átmenetekkel. Az új vörös tinta segítségével különösen széles színtartomány érhető el, amelynek eredményeképpen a színek sokkal valósághűbbek és élénkebbek. A nyomatok tartósak lesznek: a kiváló minőségű tintákkal nyomtatott képek fotóalbumban 300 évig megőrzik minőségüket. 1.

Az XP-15000 számos kreatív feladatot otthon is könnyen megvalósíthatóvá tesz, beleértve az akár A3+ nyomtatást egy sor médiára a vastagabb papíroktól, a kártyákig, de gond nélkül lehet vele a CD-ket és DVD-ket is dekorálni. Számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik: 6,1 cm-es LCD-kijelző a könnyű böngészéshez, automatikusan nyíló kimeneti tálca és automatikus bekapcsolás. A nyomtató az automatikus kétoldalas A4-es nyomtatásnak és a fejlesztett nyomtatási sebességnek köszönhetően gyors és egyszerűen használható a mindennapi dokumentumokhoz.

A felhasználók szabadon nyomtathatnak amennyit és ahogy csak akarnak, hiszen ez a modell Wi-Fi és Wi-Fi Direct kapcsolatot, valamint számos mobil lehetőséget biztosít a fényképezőgépek és a dokumentumok nyomtatására asztali számítógép nélkül is.

Az XP-15000 2018 januárjától kapható, bruttó 136 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

Főbb jellemzők:

•           A3+ nyomtatás

•           Kompakt, helytakarékos kialakítás

•           Lekerekített élek és stílusos dizájn minden szögből

•           Új interfész

•           Színenként cserélhető Claria Photo HD 6 színű tintakészlet (beleértve az új vörös és szürke tintát)

•           6,1 cm-es LCD-kijelző

•           Epson Connect 2: Epson iPrint, Email print, remote print driver

•           Wi-Fi, Wi-Fi Direct

•           Ethernet

•           Vezeték nélküli PictBridge

•           Nyomtatás CD/DVD lemezre

•           A4 kétoldalas nyomtatás

•           ISO nyomtatási sebesség akár 9,2/9 oldal percenként 3(fekete-fehér/színes)

•           Egy darab elölről töltő papírtálca (akár 250 lap, A4) és egy hátulról töltő papírtálca (akár 50 lap, akár A3+)

•           Automatikus kimeneti tálca

•           Automatikus bekapcsolás

– Vége –

1. A nyomatok tartósságának értékelése speciális nyomathordozókra készített, albumban, fóliában tárolt nyomatok gyorsított tesztje alapján történt. A nyomatok tényleges tartóssága a nyomathordozótól, a nyomtatott képtől, a tárolási körülményektől, a fény intenzitásától, a páratartalomtól és a légköri feltételektől függően változhat. Az Epson nem vállal garanciát a nyomatok tartósságára.
2. Az Epson iPrint és az Epson Creative Print vezeték nélküli kapcsolatot, valamint az Epson nyomtató alkalmazásokat igényli. Az Epson Email print és az Epson Remote Print Driver szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.
3. Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra