Az Epson bemutatja két kompakt, ipari címkenyomtatóját az elfoglalt, nagy nyomtatási mennyiséggel dolgozó felhasználók számára

A LabelWorks LW-Z5010BE és LW-Z5000BE ott lesznek az Epson standjánál (A50, 9-es csarnok) a 2019-es Labelexpo rendezvényen (Brüsszel, szeptember 24–27.)

Az Epson bemutatja két kompakt, ipari címkenyomtatóját az elfoglalt, nagy nyomtatási mennyiséggel dolgozó felhasználók számára

2019. szeptember 24.– Az Epson bejelentette két multifunkciós LabelWorks ipari címkenyomtatóját azok számára, akik számára a hordozhatóság és az időtakarékosság funkcionalitása valódi érték. A LabelWorks LW-Z5010BE (beépített billentyűzettel, kijelzővel és lítium-ion akkumulátorral) és a LabelWorks LW-Z5000BE (számítógépekhez és okoseszközökhöz) címkenyomtatót az adatkommunikációs létesítményekben, gyárakban, építési területeken, raktárakban és az elektromos karbantartás területén dolgozók számára terveztük.

Mindkét címkenyomtató széles potenciális felhasználói körrel rendelkezi, többek között az alábbiak címkézéséhez: permutációs panelek, vezetékek megkülönböztetése, alaplemezek, elosztódobozok, biztonsági jelzések és termékazonosítás. Lehetővé teszik, hogy a felhasználók a lehető leghatékonyabbak legyenek, és munkájukat útközben vagy az asztalnál ülve is végezni tudják. Ezt az olyan funkciók teszik lehetővé, mint a gyors indítás, új szoftverek és alkalmazások a hatékony szerkesztésért, nagy nyomtatási sebesség (akár 50 mm/mp), mindkét LK szalagpatron (4 mm-től 50 mm szélességig), nagy tekercspapírok (9 mm-től 50 mm szélességig) és számos címketípus behelyezhetősége. Egy automata feltekercselő egység is elérhető mindkét modellhez, amely azt az időt takarítja meg a felhasználónak, amely során kézzel feltekerné a kinyomtatott címketekercset.

Hervé Thevenin, a LabelWorks, Epson Europe termékmenedzsere szerint: „Sikerült olyan két új terméket piacra dobnunk, amely javítja a felhasználó hatékonyságát a munkanap során. Tisztában vagyunk a nagy nyomtatási mennyiségű ipari címkézés követelményeivel, ezek a modellek pedig nagy örömmel várt kiegészítői az egyébként is széleskörű, kompakt címkenyomtatóink családjának.” Hozzátette: „A LabelWorks LW-5010BE és az LW-Z5000BE címkenyomtatót alacsony fenntartási költségűnek, és elég sokoldalúnak terveztük ahhoz, hogy számos különböző címkézési feladathoz használható legyen.”

Összefoglalva a főbb jellemzők közé tartozik:

  • Akár 50 mm/mp nyomtatási sebesség
  • Nagy külső tekercs-kompatibilitás
  • Minden címkeszélesség elfogadása (4 mm-től 50 mm-ig)
  • Minden Epson LK szalag kompatibilis mindkét modellel
  • Csatlakoztathatóság: USB, ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Opcionálisan elérhető automata feltekercselő egység
  • Alacsony teljes fenntartási költség
  • Időmegtakarítás
  • Gyors üzembe helyezés
  • Kis helyigény

A következő weboldalon talál részletesebb információkat az Epson jelenlétéről a 2019-es Labelexpo rendezvényen: www.epson.eu/labelexpo

A LabelWorks LW-Z5010BE és az LW-Z5000BE 2020 januárjától kerülnek forgalomba. Magyarországon ezek a nyomtatók nem lesznek elérhetők.