Az Epson bemutatja első mobil üzleti szkennerét

A piac egyik legkönnyebb készülékével a helyszínen digitalizálhatók a dokumentumok

2011. december 1. – Az Epson belép a mobil szkennerek világába, és ezzel lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű helyszíni kezelését a vállalkozók, értékesítési szakemberek, valamint kereskedelmi vásárok személyzete számára. A WorkForce DS-30 hordozható A4-es szkenner az új termékcsalád első tagja, amely lehetővé teszi, hogy a kisirodák és a nagyvállalatok utazó alkalmazottai egyszerűen és gyorsan digitalizálhassanak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is.

A DS-30 az egyik legkönnyebb készülékként csupán 325 grammot nyom; kis méreteivel kiváló hordozhatóságot biztosít. Könnyű súlya mellett a készülék USB 2.0 csatlakozóval is rendelkezik.

Alexiane Richard az Epson Europe dokumentum-szkenner termékmenedzsere így nyilatkozott: „A készülék használatához nincs szükség különleges szakértelemre, a felhasználói felület kezelése könnyen átlátható és gyorsan elsajátítható, ezért a sokoldalú DS-30 szkenner a kezdőktől a tapasztalt felhasználókig bárkinek megfelelő segédeszköz. Ha olyan papíralapú dokumentumok, mint a névjegykártya, vagy kitöltött űrlapok szkennelésére, tárolására van szükség, a DS-30 készülék tökéletes megoldás.”

A DS-30 emellett dokumentumkezelő-csomaggal is rendelkezik, mely speciális funkciókat kínál. Az EpsonScan szoftver olyan széleskörű funkciókat biztosít, mint a kereshető PDF, RGB színes dropout, automatikus dőléskorrekció, automatikus lapméret-érzékelés, védett PDF, szövegjavítás, automatikus területfelosztás és lyukfoltok eltávolítása. Az Abbyy Fine Reader szoftver optikai karakterfelismerést és Presto! szoftvert is kínál. A BizCard 5 pedig a névjegykártya kezelést könnyíti meg.

A weboldalról ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel a DS-30 zökkenőmentesen beilleszthető a vállalkozások munkafolyamataiba a Windows operációs rendszert használó leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A felhasználók a készüléket nemcsak szkennelésre használhatják. A Document Capture Pro szoftvernek köszönhetően a DS-30 több funkciót is kínál, beleértve a szkennelés felhőbe vagy e-mailbe, szkennelés SharePointba funkciókat, valamint több dokumentum / képkezelő funkciót, mint a vonalkódfelismerés és a zónák szerinti OCR-A / B támogatást.

A WorkForce DS-30 2012. januártól lesz elérhető 69.900 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Jellemzők:

 •  A4-es hordozható lapadagolós szkenner üzleti használatra
 • 276 x 50 x 36,5 mm-es kompakt méret
 • Az egyik legkönnyebb szkenner, amely 325 grammot nyom
 • USB 2.0 csatlakozás
 • Akár 600dpi szkennelési felbontás
 •  Egyszerű szkennelési folyamat és áttekinthető felhasználói felület
 • Az Epson szkenner olyan hatékony képkezelői funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus méretezés, forgatás és dőléskorrekció, kereshető PDF
 • Extra költségek nélküli integrációs és dokumentum képkezelés Epson Document Capture Pro szoftverrel, Windows felhasználók számára ingyenes letöltéssel
 • Document Capture Pro közvetlen szkennelési opciókkal: felhő, e-mail, SharePoint, FTP, internet, nyomtatás, stb.
 • Abbyy Fine Reader sprint Plus szoftver az optikai karakterfelismeréshez
 • Presto! BizCard 5 a névjegykártya-kezeléshez
 • Névjegykártya- és igazolvány-támogatás
 • Twain és WIA meghajtótámogatás
 • ENERGY STAR-minősítés az alacsonyabb áramfogyasztás érdekében
 • PC és Mac-kompatibilis

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és innováció terén. Kompakt, energiatakarékos, nagy pontosságú technológiái, továbbá nyomtatóktól az üzleti célú és otthoni 3LCD-kivetítőkön át az elektronikus és folyadékkristályos eszközökig terjedő termékköre révén arra törekszik, hogy túlszárnyalja a felhasználók elvárásait az egész világon.

A Japánban székelő Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 100 vállalatában világszerte közel 75 000 munkavállaló dolgozik. A vállalatcsoport elkötelezett híve a környezet globális védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1,594 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2010-as pénzügyi évben 1,583 milliárd eurót tett ki.

http://www.epson-europe.com/

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/