Az Epson bemutatja az első 24" méretű festékszublimációs nyomtatóját, a SureColor SC-F500 modellt

Bővítse ki üzleti lehetőségeit – nyomtasson kiváló minőségben számtalan ajándékra és promóciós termékre.

Az Epson bemutatja az első 24

2019. augusztus 1. –Az Epson bemutatta a promóciós irodák, a fotólaborok, a ruházati gyártók és a fénymásolószalonok számára kifejlesztett, új, 24" méretű, festékszublimációs nyomtatóját, az SC-F500 modellt, amely a rugalmas, kiváló minőségű nyomtatással számtalan lehetőséget nyit meg az ügyfelek számára. Készítsen akár nyomtatott telefontokokat, bögréket, egérpadokat, pólókat vagy párnákat, az SC-F500 gyors átfutási időt, megbízhatóságot és alacsony teljes birtoklási költséget biztosít a kisvállalkozásoknak, illetve se a beállítása, se az üzemeltetése, se a karbantartása nem igényel szaktudást.

Az SC-F500 az Epson teljes körű nyomtatási megoldásának részét képezi, amely egymással tökéletes harmóniában működő tintákat, szoftvereket és papírt foglal magában.

Az SC-F500 fejlesztése során törekedtünk az egyszerű használhatóságra, a termelékenységre és a hatékonyságra annak érdekében, hogy a vállalkozások vonzó, az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat tudjanak biztosítani. Ezt az olyan funkciók teszik lehetővé, amelyek kiegészítik az Epson szublimációs technológiáját, többek között:

  • Újratölthető tintarendszer (akár nyomtatás közben is használható 140 ml-es palackok)
  • Wi-Fi csatlakoztathatóság (amelyet az Epson biztosított először a festékszublimációs termékek terén)
  • A nyomathordozó automatikus cseréje (könnyed váltás a vágottlapok és a tekercspapír között)
  • Az Epson LFP Accounting Tool eszköze (a nyomtatási költségek pontos kiszámításához)
  • Nyomtatófej-védelem (a por ellen)
  • 4,3"-os érintőképernyő (az egyszerű használat érdekében)

Krizer Zoltán, az Epson magyarországi képviseletének kiemelt ügyfélmenedzsere elmondta: „Nagy örömmel mutatjuk be ezt a festékszublimációs nyomtatót, amely új lehetőségeket nyit meg számos kisvállalat számára. Ez az első 24" méretű nyomtatónk a szublimációs termékcsaládban. Számunkra a legnagyobb örömet az okozza, hogy milyen sok alkalmazást képes az SC-F500 támogatni – a legyártható ajándékok és promóciós termékek választéka valóban lenyűgöző. Biztosak vagyunk abban, hogy az új és továbbfejlesztett funkciók – beleértve az újratölthető tintarendszert is – segítségével a vállalkozások hosszabb ideig tudnak működni, és csak kevés felhasználói beavatkozásra lesz szükségük. Ez előnyt jelenthet a kisvállalkozások olyan ambiciózus tulajdonosai számára, akik versenyelőnyre szeretnének szert tenni anélkül, hogy szakértőket alkalmaznának.”

 

A SureColor SC-F500 októberben válik elérhetővé.