Az Epson bemutatja az alacsony karbantartási igényű SureColor SC-F6300 festékszublimációs nyomtatót

Állítson elő könnyedén kiváló minőségű textiltermékeket és promóciós árucikkeket

Az Epson bemutatja az alacsony karbantartási igényű SureColor SC-F6300 festékszublimációs nyomtatót

2019. június 20.– Az elődmodell SureColor SC-F6200 sikerére építve az Epson bejelentette az új SC-F6300 44” méretű szublimációs nyomtatót. A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek számára kifejlesztett SC-F6300 továbbfejlesztett felhasználói hatékonyságot és csökkentett állásidőt nyújt. Ezt egyszerű telepítésen, könnyű felhasználói karbantartáson és a hozzáadott szoftveren keresztül érjük el, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jobban kezeljék a nyomtatás hatékonyságát.

Neil Greenhalgh, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Az Epson nyomtató öröksége önmagáért beszél, és örömmel kínáljuk a felhasználóknak a teljes körű gyártási csomagot a nyugalomért és a kényelemért. Arról is gondoskodtunk, hogy a telepítés és a karbantartás egyszerű legyen – olyan egyszerű, hogy nincs szükség speciális tudásra vagy eszközökre. Biztosak vagyunk abban, hogy olyan festékszublimációs nyomtatót terveztünk, amely biztosítja, hogy a vállalkozások csúcshatékonysággal üzemeljenek, és amely kis felhasználói beavatkozást igényel.”

Az SC-F6300 szoftvere a következőket tartalmazza: Epson Edge Print RIP, Epson Edge irányítópult-támogatás (beleértve a EMX-profilokat) és az Epson LFP Accounting Tool. Ezek megfelelő szintű szoftvertámogatás biztosítanak, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak abban, hogy még hatékonyabb legyen a működésük, és jobban elemezzék a költségeket és a nyereségességet.

Minden új funkciót és fejlesztést a teljes birtoklási költség csökkentése érdekében hoztunk létre. Az egyszerű felhasználói hozzáférés és nyomtatófej-karbantartás minimalizálja a szervizigényt. Az egyszerű és gyors beüzemelésnek köszönhetően a vállalkozások azonnal indíthatják a termelést. Az opcionális, Epson által gyártott feltekercselő jobb feltekercselési minőséget biztosít. A főbb alkatrészek továbbfejlesztése növeli a termék élettartamát és a megtérülését.

Akár sportruházatot, divattermékeket, promóciós ajándékokat, bögréket, egérpadokat, kulcstartókat vagy telefontokokat gyárt, a SureColor SC-F6300 modellt úgy terveztük, hogy döntő szerepet játsszon a teljes körű színes nyomtatási megoldás zökkenőmentes biztosításában. Egyetlen gyártó – egyetlen teljes festékszublimációs csomag.

 

A SureColor SC-F6300 júliusban lesz kapható.