Az Epson bemutatja a kiskereskedelem és a vendéglátás számára kifejlesztett, legújabb, nagy sebességű, ökológiai szempontból leghatékonyabb POS számlanyomtatót

Az Epson Europe bemutatta a nagy sebességű, piacvezető, T88 sorozatú POS számlanyomtatók legújabb generációját.

Az Epson bemutatja a kiskereskedelem és a vendéglátás számára kifejlesztett, legújabb, nagy sebességű, ökológiai szempontból leghatékonyabb POS számlanyomtatót

Az Epson bemutatja a legújabb, nagy sebességű, ökológiailag hatékony POS számlanyomtatót a kiskereskedelem és a vendéglátás számára

Epson Europe, a POS számlanyomtatók piacvezető gyártója [1] bemutatta a nagy sebességű, piacvezető, T88 sorozatú POS számlanyomtatók legújabb generációját.

Az elődei sikerére építve az új TM-T88VII POS nyomtató számos fejlesztésen ment keresztül a dizájn, a csatlakoztathatóság, a használhatóság és a környezetvédelem terén. A T88V és a T88VI verziókkal teljes mértékben kompatibilis, az új TM-T88VII készülék tökéletesen alkalmazkodik az EMEAR-régióban működő kiskereskedelmi láncok és vendéglátóipari egységek igényeihez.

Az új POS nyomtató számos, a környezetvédelem szempontjából fontos megoldást biztosít, beleértve a kis nyomtatási margóknak köszönhető papírtakarékos nyomtatást, az alacsony teljesítményfelvételt és a csökkentett zajszintet is. A nyomtató a környezetbarát, fenolmentes hőpapírral is használható.

Az Epson POS számlanyomtatók csúcsmodelljeként az új TM-T88VII akár 500 mm/s nyomtatási sebessége a jelenleg elérhető leggyorsabb nyomtatási sebességet kínálja a piacon. A nyomtató további jellemzői közé tartozik a többnyelvű funkció, az új LED-kijelzők és a hibaadatok automatikus, vezeték nélküli nyomtatása. A készülékben megtalálható az Epson díjnyertes és rendkívül megbízható nyomtatófeje, amely akár 20 millió sornyi, illetve 200 kilométernyi nyomtatásra is képes – a meghibásodások közötti átlagos üzemidő pedig 360 000 óra [2].   

A TM-T88VII teljes mértékben kompatibilis a már meglévő T88V és T88VI szoftverekkel, továbbá a nyomtató területigénye a korábbi modellekkel megegyezik, így a vállalkozások további költségek, állásidő, illetve a meglévő kiskereskedelmi kasszák kialakításának vagy helyigényének módosítása nélkül, gyorsan használatba vehetik az új nyomtatót.

A készülék fekete és fehér színben, újratervezett fedéllel kapható; az Epson TM-T88VII dinamikusan megosztható PC-POS terminálokkal, mobileszközekkel és felhővel is. Beépített Ethernet- és USB-csatlakozással, valamint soros, USB-tápot és Wi-Fi-csatlakozást biztosító opciókkal [3] rugalmas kialakítása miatt szinte bármilyen rendszerhez csatlakoztatható. Az Epson ePOS-Print® használata megkönnyíti a nyomtatást a webalapú alkalmazásokból, a Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról elnevezésű technológia segítségével pedig közvetlenül az internetről nyomtathat.

Flórián Medárd, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „A T88 sorozat sikerére építve az új TM-T88VII számlanyomtató ideális választás az EMEAR-régióban, sok kasszával működő, forgalmas kiskereskedelmi üzlethelyiségek és vendéglátóipari egységek számára, ahol nagy teljesítményű és megbízható számlanyomtatásra van szükség. Igyekeztünk megkönnyíteni ügyfeleink számára a már meglévő számlanyomtatóik lecserelését az új fejlesztési lehetőségek kiaknázása érdekében. A TM-T88VII egy iparágvezető, nagy teljesítményű, környezetbarát számlanyomtató, amelyet arra terveztek, hogy gyors, megbízható nyomtatást biztosítson a legigényesebb kiskereskedelmi és vendéglátóipari környezetekben is.”

Az új TM-T88VII az EMEAR-régióban 2021. október 1-jétől vásárolható meg.

 

[1] Az Epson 2013 óta a POS-nyomtatók első számú nyugat-európai gyártója. Az Epson piaci részesedése a hőnyomtatók európai piacán jelenleg 42%-os. Forrás: IDC 2021. április

[2] A számítás a meghibásodásmentes átlagos üzemidő (MTBF) alapján történt.

[3] Opcionális Wi-Fi dongle szükséges hozzá.