Az Epson bejelenti kompakt kereskedelmi fotónyomtatóját, amely a méretformátumok széles skáláját támogatja

A SureLab SL-D800 fotószolgáltatók és professzionális fotósok számára az üzleti lehetőségek kibővítéséhez kínál rugalmasabb, gyorsabb és minőségibb nyomtatást

Az Epson bejelenti kompakt kereskedelmi fotónyomtatóját, amely a méretformátumok széles skáláját támogatja

2019. május 1.– Az Epson ma bemutatja a SureLab SL-D800 kereskedelmi fotónyomtatót, amelyet olyan fotószolgáltatók és felhasználók számára fejlesztett ki, akik minimális környezeti hatás mellett bővítenék szolgáltatásaik választékát. A fotónyomtató ideális fotónyomtatással foglalkozó vállalkozások, független fotószolgáltatók, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok és önkiszolgáló terminálok, valamint olyan vállalkozások számára, amelyek kiváló minőségű, igény szerinti vegyes nyomtatási feladatokat végeznek többféle nyomathordozón és formátumban.

 

A felhasználók tevékenységi körének bővítését, és az állandóan változó és egyre változatosabb vásárlói igények kielégítését szem előtt tartva, rugalmas nyomathordozó-kezeléssel terveztük meg az SL-D800 fotónyomtatót. Támogatja a fényes, selyemfényű és papíralapú matt; 89 mm és 210 mm közötti szélességű és 50 mm és 1000 mm közötti hosszúságú tekercsek nyomtatását. Ezt egészítik ki a lenyűgöző, 360 (15 x 10 cm) fotó/óra (PPH) sebesség és a kiváló nyomtatási minőség, a széles színtér, a mély feketék és a kimagasló fényességi szintek.

 

A SureLab D800 költséghatékonyságát a hosszú szervizintervallum és a minimális karbantartási igény biztosítja, amelyek növelik a termelékenységet és lehetővé teszik, hogy a felhasználók egységesebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek. A kifinomult fűtő- és ventilátorkezelésnek köszönhetően készenléti állapotban a fogyasztás és a zajszint is észrevehetően csökkent. Ez a nagyfokú költséghatékonyság a már egyébként is megfizethető SL-D800 fotónyomtatót még vonzóbb kereskedelmi fotónyomtatási megoldássá teszi.

 

Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere elmondta: „A SureLab SL-D800 elődje, a SL-D700 sikerére épül, és minden fejlesztésével az ügyfelek igényeire válaszol. Az SL-D800 modell kompakt kialakítása mellett (az SL-D700 fotónyomtatóval azonos méretű) tartós és gyors, rugalmas és kiváló minőségű kereskedelmi fotónyomtatásra lett kifejlesztve. A stabil és tartós nyomtatási papírtálca és a továbbfejlesztett tekercstartó kialakítás a készülék tartós működését célozza, és kiválóan beilleszthető a munkakörnyezetbe. Az állásidőt jelentősen csökkenti az intuitív, kétlépcsős tekercscsere. Nagy előnyünk, hogy felhasználóink számára teljes megoldást nyújtunk, hiszen Epson tintákat, papírt és szoftvertámogatást is biztosítunk – így időt is spórolunk azzal, hogy nem kell különböző beszállítókhoz fordulni. Ezzel a plusszal egészítjük ki a SureLab választékát.”

 

Akár önálló egységként, akár egy nagyon hatékony gyártási flotta részeként használja, ez a kereskedelmi fotónyomtató alacsony fenntartási költségek mellett biztosít minőségi nyomtatást.

 

A SureLab SL-D800 2019 júniusától érhető el.