Az Epson a növekvő A3-as piacot célozza meg

Az A3-as WorkForce nyomtatók a modern munkahelyekre lettek tervezve

Az Epson a növekvő A3-as piacot célozza meg

A kisvállalkozások és az otthonról dolgozók élete könnyebbé válik a gyorsabb és hatékonyabb nyomtatás révén. Az Epson minőségi és költséghatékony A3-as tintasugaras nyomtatói ( WF-7210DTW és WF-7710DWF) vezeték nélküli nyomtatást tesznek lehetővé, valamint új, még felhasználóbarátabb felhasználói felülettel segítik a munkát ( WF-7710DWF ).

Lee Withers, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Legújabb A3-as tintasugaras nyomtatóink kiválóan teljesítenek olyan munkakörnyezetben, ahol a sok részlet miatt nagy méretre van szükség, mint például a táblázatok, diagramok és tervrajzok. Ezen a területen kétoldalas nyomtatást, fénymásolást, szkennelést és faxolást nyújtunk egészen az A3-as méretig – ezekhez a munkatípusokhoz nagyszerű választás ez a nyomtatócsalád. Ezenkívül egylapos hátsó A3-as, speciális papíradagolási útvonal is van, amely a különböző típusú és vastagságú papírok teljes választékához megfelelő. Ezek a modellek valóban képesek a felhasználó lehetőségeit nagyobb léptékben tágítani. Szintén bemutattunk több új funkciót is, amelyek naprakészen tartják modelljeinket, például egy új felhasználói felületet, karcsú kezelőpanelt és további vezeték nélküli megoldásokat.”

A legújabb WorkForce modellek nagyszerűek azoknak a felhasználóknak, akik professzionális megoldást keresnek A3-as nyomtatási igényeikhez. Ezeket üzleti igényekre terveztük, minőségi, lézeres hatású nyomatokat lehet készíteni az Epson megújított PrecisionCore nyomtatófejjel.

Akár a kisvállalkozásokban és az otthoni irodákban is könnyű hatékony munkafolyamatot elérni ezekkel a megbízható és gyors modellekkel, amelyek A3-as kétoldalas nyomtatást és vállalati minőségű, 18 oldal/perc fekete és 10 oldal/perc színes nyomtatási sebességet biztosítanak. 1. Ezenkívül működtetésük egyszerű a nagy, 10,9 cm-es érintőképernyőnek, és az új, intuitív felhasználói felületnek köszönhetően (WF-7710DWF).

Minden vállalkozás minőségi, magas termelékenységre, de ugyanannyira költséghatékony megoldás megtalálása törekszik, amely meglehetősen nehéz lehet. A WorkForce-készülékekkel nem kell kompromisszumot kötnie. Ezek a nyomtatók minőségi nyomatokat tudnak létrehozni gyorsan, miközben drámaian csökkentik a fenntartási költségeket, hiszen a lapköltség akár 50%-al is alacsonyabb lehet, mint a konkurencia lézeres modelljei esetén 2. Nagyszerű ár-érték arányt kínálva a patronok elérhetőek normál, XL és XXL méretben is, maximum 2200 oldalnyi kapacitással 3.

Az állandóan változó munkahellyel lépést tartva, a legújabb WorkForce modellek további megoldásokat kínálnak a vezeték nélküli nyomtatásra az NFC bemutatásán keresztül 4. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó csatlakozzon a modellhez, majd egyszerűen egy kompatibilis Android eszköz képernyőjét megérintve indíthassa a nyomtatást 4. Ez nagyon hasznos a vendégfelhasználóknak, hiszen a hálózati beállítások ismerete nélkül is tudnak nyomtatni.

A felhasználók az irodából bárhonnan tudnak nyomtatni a Wi-Fi csatlakoztathatósággal, vagy a Wi-Fi Direct szolgáltatással a kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, Wi-Fi hálózat nélkül. Az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásai és megoldásai további sokoldalúságot nyújtanak, mint például az Email Print, amelynek segítségével szinte a világ bármely részéről küldheti a kinyomtatandó tételt. 5. Az együttműködés is egyszerű a Scan-to-Cloud segítségével a szkennelésben és a dokumentum-megosztásban 5.

A WF-7210DTW és a WF-7710DWF 2017. október.

Főbb jellemzőkWF-7210DTWWF-7710DWF
A3-as-as kétoldalas, egyfunkciós nyomtató-
A3-as kétoldalas – nyomtatás, másolás, szkennelés és fax-
Szegélymentes nyomtatás akár A3+ méretben is (egyoldalas)
Egy 250 lapos papírtálca-
Két 250 lapos papírtálca-
18/10 oldal/perc (fekete/színes) ISO nyomtatási sebesség*
PrecisionCore nyomtatófej technológia a gyors, üzleti minőségű nyomtatáshoz
Egylapos A3-as hátsó, speciális papíradagolási útvonal, amely rugalmasságot biztosít a nyomathordozók terén (olyan különböző típusú és vastagságú papírokhoz, mint a vastag lapok, borítékok és névjegyek)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)*
Scan-to-Cloud)*, Hálózati mappába/FTP-re, e-mailbe, USB-re-
AirPrint, GCP, NFC)*
Gyorsan száradó DURABrite Ultra tinta professzionális, vállalati minőségű nyomatok készítéséhez, amelyek vízállóak, kenődés mentesek és fakulásállóak
Akár 50%-kal alacsonyabb lapköltség a versenytársak lézernyomtatóihoz képest)*
27XXL fekete tintapatron körülbelül 2200 oldal kinyomtatására)*
27XL tintapatron körülbelül 1100 oldal kinyomtatására)*
10,9 cm-es érintőképernyő intuitív kezelőpanellel, könnyű menühasználattal-
5,6 cm-es fekete-fehér LCD kijelző-
USB foglalat (közvetlen nyomtatás/szkennelés USB memóriaeszközökről)-
LDAP címjegyzék-támogatás-
Nyomtatási sebesség
1.Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4-es egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT. További információért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.eu/testing.

Akár 50%-kal alacsonyabb költség a versenytársak lézermodelljeihez képest
2. További információért látogasson el az alábbi címre: www.epson.hu/inkjetsaving.

Oldalszám
3. A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 24711/24712 szabványon alapul. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra.

NFC
4. NFC- és Wi-Fi Direct-kompatibilis eszköz szükséges hozzá Android OS 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel. Le kell hozzá tölteni az Epson iPrint alkalmazást a Google Play áruházból.

Epson Connect
5. Az Epson iPrint szolgáltatáshoz vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtatóalkalmazás szükséges. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.