Az Epson 100 hüvelykes, lézeres, többfunkciós interaktív megoldással forradalmasítja a megbeszéléseken használt vállalati síkképernyőket

Az első lézeres WUXGA, interaktív, és egyben ultrarövid vetítési távolságú kijelzővel elfelejtheti a lámpacseréket és a szükségtelen szervízköltségeket

Az Epson 100 hüvelykes, lézeres, többfunkciós interaktív megoldással forradalmasítja a megbeszéléseken használt vállalati síkképernyőket

Az Epson forradalmian új megoldást kínál a konferenciatermekben használatos kis méretű síkképernyők helyett: interaktív videokonferenciát a többfunkciós, 100 hüvelykes EB-1470Ui termékkel. Problémamentes megbeszéléseket eredményez, egyszerűen csatlakoztatható és telepíthető, illetve karbantartást sem igényel 20 000 órán át: a beállítás után nem már vesz el több időt, energiát a felhasználóitól.

A termelékenységet, együttműködést és eszközintegrációt szem előtt tartó EB-1470Ui a vezeték nélküli csatlakoztathatósággal lehetővé teszi a rajztáblán és más módon történő tartalommegosztást. Sőt, ma már a távoli jegyzetelés okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról sem jelent kihívást. Az automatikus bekapcsolással a készülék a kábel csatlakoztatását követően azonnal elindul, így nincs időveszteség. A nagy méretű, nagy felbontású, 100 hüvelykes kijelzőn mindenki láthatja a bemutatót, így elérve nagyobb aktivitást a résztvevők részéről. Az interaktív lézeres kijelző szinte bármilyen sík felületen működik, és bármilyen sík felületet átváltoztat interaktív, ujjal és érintéssel vezérelhető digitális rajztáblává – bekapcsolás után azonnal elkezdheti az írást, ezért a készülék tökéletesen használható modern konferenciatermekben.

Hans Dummer a Visual Instruments, EMEAR igazgatója szerint: „A síkképernyők nem illenek a konferenciatermekbe, ugyanis a kijelzők méretének ár-érték aránya nem kedvező. Így az Epson kifejlesztette az EB-1470Ui készüléket, amely közel 100 hüvelykes képméretével valódi együttműködést tesz lehetővé a videokonferenciákon. Azonban a rajztáblák távoli megosztásához gyakran két síkképernyőre is szükség van: szerencsére az Epson osztott képernyős funkciója ezt lehetővé teszi, így bármilyen tartalom könnyen és biztonságosan megosztható. A konferencia résztvevői egyetlen érintéssel és egy kék tollal jegyzetekkel láthatják el a tartalmakat, ráadásul könnyen meg is oszthatják a képernyőt is okostelefonjukról, táblagépükről vagy laptopjukról.”

Az EB-1470Ui a videokonferenciákhoz szükséges összes szoftvert megjelenít a laptopokról, számítógépekről és saját eszközeinkről: az EasyMP Multi-PC kivetítéstől és az Android eszközök képernyőtükrözésétől kezdve az Epson iProjection alkalmazásáig, amely iOS, Android és Chromebook táblagépekkel vagy mobileszközökkel használható.

A két HDMI-porttal rendelkező és vezeték nélküli csatlakoztathatóságot biztosító EB-1470Ui kijelzőmérete 70 hüvelyk és 100 hüvelyk között állítható, a WUXGA felbontás pedig éles képet és a teljes HD-ét meghaladó élményt nyújt. Automatikus fényerőállításának, ultrafényes, 4000 lumenes színesfény-kibocsátásának (CLO) és az éles képet lehetővé tevő 2 500 000:1 kontrasztarányának köszönhetően bármilyen környezeti fényviszony között használható.

Főbb jellemzők:

 • 3LCD lézer fényforrás

 • Teljes HD WUXGA felbontás

 • 70 hüvelyk és 100 hüvelyk között méretezhető kép

 • Állítható osztott képernyős kijelző – két kijelző egyetlen képernyőn

 • Vezeték nélküli csatlakoztatás

 • Képernyőtükrözés (Miracast)

 • Távoli csatlakozás számítógéppel

 • Távoli rajztáblamegosztás

 • Interakció tollal és ujjal való érintéssel

 • Két HDMI-port

 • 4000 lumenes színesfény-kibocsátás (CLO)

 • 2 500 000:1 dinamikus kontrasztarány