Az első A3-as multifunkciós készülékek az Epsontól

Gyors és sokoldalú multifunkciós készülékek

Az első A3-as multifunkciós készülékek az Epsontól

2011. november – Új tintasugaras nyomtatóival az Epson belép az A3+ méretű (329x483 mm) multifunkciós készülékek piacára. A termékcsaládba két olyan készülék tartozik, mely a piacon valódi A3+ méretet kínál, így a felhasználók akár A3+ méretben nyomtathatnak, szkennelhetnek, másolhatnak és faxolhatnak. A Workforce WF-7525 és a WF-7515 multifunkciós készülékek választéka decembertől a WF-7015 egyfunkciós modellel egészül ki. A készülékek ajánlott bruttó végfelhasználói árasorrendben 89 990, 119 990, illetve 62 990 forint.

Az Epson új A3+ sorozata a kisvállalkozások és az otthoni irodák igényeinek lehető legmegfelelőbb kiszolgálására készült, a korlátozott források minél jobb kihasználása és vállalkozások jobb fényben való bemutatása érdekében. A készülékek ideális választást jelentenek a grafikusok, építészmérnökök, és más mérnökök számára, minthogy ötvözik a megfizethetőséget, megbízhatóságot, és a gyorsaságot, illetve további számos hasznos funkcióval járulnak hozzá a kiváló teljesítmény eléréséhez . A sorozat készülékeinek előnyeit több felhasználó is élvezheti az Ethernet és WiFi-kapcsolatnak köszönhetően, ami minden modellnél alapfunkció.

A WF-7525 és a WF-7015 készülékkel a nyomtatás gyors és hatékony, a környezettudatos irodák pedig A4-es méretben kétoldalasan is nyomtathatnak, így akár 50%-kal csökkenthetik papírfogyasztásukat és költségeiket.

A WF-7525 és a WF-7015 készüléknél a teljesítmény nagy papírkapacitással, rugalmas nyomathordozó-használattal és 500 lapos dupla papírtálcával egészül ki a ritkább újratöltés érdekében. A csúcskategóriás WF-7525 multifunkciós készülék emellett egy 30 lapos automata lapadagolóval is rendelkezik az akár A3-as méretű többoldalas lapolvasáshoz, másoláshoz és faxoláshoz. Az automata lapadagoló kétoldalas dokumentumsokszorosítást is kínál A4-es méretben.

Alberto Raviolo, az Epson Europe kisvállalkozások számára tervezett tintasugaras nyomtatói üzletágának vezetője így nyilatkozott: „A termékcsalád több olyan funkcióval rendelkezik, amely kisvállalkozó ügyfeleink igényeit szolgálja. Ezek a készülékek üzleti minőségű nyomtatást és élénk színeket biztosítanak, valamint akár 50%-os oldalankénti költségmegtakarítást kínálnak a versenytársak lézernyomtatóihoz képest.1 A vállalkozások akár két rizsmának megfelelő 1000 oldalt nyomtathatnak egyetlen színenként cserélhető szarvasos XL tintapatronnal, a kétoldalas nyomtatással pedig akár 50%-os csökkenthetik papírfogyasztásukat és költségeiket. Az ENERGY STAR-minősítésű alacsony energiafogyasztás segít a további költségek és a környezet terhelésének csökkentésében.

A WF-7515 és a WF-7525 készülék Epson Connect funkcióval is rendelkezik, ami még nagyobb rugalmasságot és szabadságot biztosít azáltal, hogy segítségével a képek és a dokumentumok vezeték nélkül, egyszerűen és gyorsan nyomtathatók ki okostelefonról és táblagépről is. Ezen felül a felhasználók a világon bárhonnan könnyen nyomtathatnak úgy, hogy a képeket és a dokumentumokat közvetlenül a nyomtatónak küldik el e-mailben.

Főbb jellemzőkWF-7015WF-7515WF-7525
A3+ nyomtatás
Lapolvasás, másolás és faxolás A3-as méretig-
Akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költség a versenytársak lézernyomtatóihoz képest[1]
Akár 15 o/p fekete-fehér és 8,4 o/p színes3, illetve 34 o/p nyomtatás vázlat módban[2]--
Akár 15 o/p fekete-fehér és 8,2 o/p színes3, illetve 34 o/p nyomtatás vázlat módban2-
Akár 7,7 o/p fekete-fehér vagy 5,2 o/p[3]színeskétoldalas nyomtatás-
30 lapos automata lapadagoló-EgyoldalasKétoldalas
Kétoldalas nyomtatás, másolás és faxolás A4-es méretben--
Nagy kapacitású, elöltöltős papírtálcák2 x 250 lap250 lap2 x 250 lap
Lapolvasás 1200 dpi-s, nagy felbontásban-
Akár 1000 oldal[4]nyomtatása az Epson színenként cserélhető szarvasos XL tintákkal
Felhasználók közötti megosztás Ethernet vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül
WPA2 titkosítással megnövelt Wi-Fi-biztonság
Epson Connect az e-mailből, okostelefonról vagy táblaszámítógépről való nyomtatáshoz[5]-
Google Cloud Print: nyomtasson menet közben okostelefonról vagy számítógépről-
Apple AirPrint: e-mailek, képek, weboldalak és dokumentumok közvetlen nyomtatása iOS készülékről[6]-
A DURABrite Ultra tinták professzionális minőségű dokumentumokat garantálnak, melyek ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki és nem kenődnek el még szövegkiemelő használata esetén sem
6,3 cm-es LCD kijelző-
USB-flash és memóriakártya-bővítőhelyek-
ENERGY STAR-minősítésű csökkentett áramfogyasztás

 

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és innováció terén. Kompakt, energiatakarékos, nagy pontosságú technológiái, továbbá nyomtatóktól az üzleti célú és otthoni 3LCD-kivetítőkön át az elektronikus és folyadékkristályos eszközökig terjedő termékköre révén arra törekszik, hogy túlszárnyalja a felhasználók elvárásait az egész világon.

A Japánban székelő Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 100 vállalatában világszerte közel 75 000 munkavállaló dolgozik. A vállalatcsoport elkötelezett híve a környezet globális védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1,594 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2010-as pénzügyi évben 1,583 milliárd eurót tett ki.

http://www.epson-europe.com/

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/


[1]Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2010 negyedik negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. A lapköltséget a gyártóknak a 2010 decemberében érvényes, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban publikált, tintapatronokra vonatkozó hivatalos árlistái alapján számítottuk ki.

[2]További információkért látogasson el a www.epson.eu/testingweboldalra.

[3]Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően, az alapértelmezett egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testingweboldalra.

[4]A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 24711/24712 szabványon alapul. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testingweboldalra.

[5]Támogatott nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland. Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges. További információkért és a támogatott eszközök listájáért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.hu.

[6]iOS 4.2 és újabb.