A tartós, színes lézeres készülékek megfelelő funkciókat nyújtanak a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára

A tartós, színes lézeres készülékek megfelelő funkciókat nyújtanak a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára

A tartós, színes lézeres készülékek megfelelő funkciókat nyújtanak a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára

2011 november– Az Epson bemutatja a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára tervezett AcuLaser CX37DN családot, amely A4-es színes kétoldalas nyomtatást kínál.Ez a család a színes és fekete-fehér másolási és szkennelési funkciókat fax funkcióval ötvözi, így a kategória egyik legjobb készülékét kínálja a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára.

A CX37DN család négy készüléket tartalmaz, ezek: CX37DN, CX37DTN, CX37DNF és CX37DTNF. Ez a család kiváló oldalankénti költséget garantál, és alacsony kezdeti befektetést igényel. Megbízhatóságuknak köszönhetően ezek a kategória legjobb készülékei, melyek egyúttal annyira kompaktak, hogy bármilyen üzleti környezetbe telepíthetők.

Mindegyik készülék alapfelszereltségben tartalmazza az automata lapadagolót, a külön megvásárolható papírtálca pedig lehetővé teszi a munkacsoportok számára, hogy a nagyobb papírtárolási kapacitás révén tovább növeljék termelékenységüket és időt takarítsanak meg – ez a kiegészítő tálca a CX37DTN és a CX37DTNF típusok alaptartozéka.

Az Epson lézeres család nagy teljesítménye azt jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik a gyors, akár 24 oldal/perces nyomtatási sebességet és az akár 120 000 oldalas havi terhelhetőséget, ugyanakkor az AcuBrite festékkazetta-technológiának köszönhetően könnyedén elérhetik a professzionális minőséget.

Az AcuLaser CX37DN családot arra terveztük, hogy be lehessen építeni a bonyolult IT-környezetekbe is, ezért PCL6 és PS3 emulációra képes, támogatja az IPv6 és 802.1x technológiákat, ezenfelül gigabites Ethernet-csatlakozóval is rendelkezik. Az IT-vezetők tovább növelhetik a család teljesítményét azzal, hogy külön megvásárolható HDD-t és memóriát szerelnek készülékeikbe.

Andrew Semple, az Epson Europe üzleti képalkotási részlegének vezetője szerint: „A megfizethető hardver és a nagy kapacitású festékkazetták – amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy optimalizálják oldalankénti költségeiket – ötvözete nagyon alacsony teljes üzemeltetési költségeket garantál. Ez a család ENERGY STAR-minősítéssel rendelkezik, amely alacsony áramfogyasztást és környezeti terhelést biztosít, ezért a vásárlók nem kényszerülnek arra, hogy válasszanak a költségek és a technológia között.”

A CX37DNF és a CX37DTNF típus novembertől érhető el 989 €-s, illetve 1169 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron, míg a CX37DN és a CX37DTN típus decembertől kapható 859 €-s, illetve 1045 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron.

Fő jellemzők:

 • Nagy teljesítményű színes lézeres család A4-es nyomtatással, szkenneléssel és másolással 
 • A CX37DNF és a CX37DTNF típus faxfunkciót is tartalmaz
 •  Kompakt kivite
 • Kiváló tartósság 120 000 oldalas maximális havi terhelhetőséggel
 •  AcuBrite festékkazetta-technológia a professzionális minőségű eredményekért
 • Gyors automatikus két- és egyoldalas színes és fekete-fehér nyomtatás akár 24 o/p-es sebességen
 • Automata lapadagoló
 • Kiegészítő memóriával és merevlemezzel maximalizálható teljesítmény
 •  Külön megvásárolható papírtálca (a CX37DTN és a CX37DTNF alapfelszereltségben tartalmazzák)
 •  Amikor a színes festékkazetta kifogy, a nyomtatást fekete-fehérben fejezi be
 •  A PCL6 és PS3 emulációnak, az IPv6 és 802.1x támogatásnak, valamint a gigabites Ethernet-csatlakozónak köszönhetően bonyolult IT-környezetbe is beépíthető
 • Optimalizált oldalankénti költség a dupla festékkazettának köszönhetően
 • Az ENERGY STAR-minősítés garantálja az alacsony áramfogyasztást és környezeti terhelést