A SureColor SC-S80610 nyomtató most Pantone-tanúsítvánnyal

A 10 színes SC-S80610 nyomtató most a PANTONE Solid Coated Colours esetén akár 98,2%-os pontossággal képes visszaadni a színeket.

A SureColor SC-S80610 nyomtató most Pantone-tanúsítvánnyal

2016 október 24. – Az Epson örömmel jelenti be a SureColor kreatív feliratnyomtató – a 10 színes SC-S80610 – forgalomba hozatalát, amely a PANTONE Solid Coated Colours színek 98,2%-át visszaadja1 a PANTONE MATCHING SYSTEM®-nek megfelelően a Pantone értékelése és tanúsítványa szerint.

Emiatt ez egy látványosabb ajánlat a feliratkészítőknek, fejlesztőknek és rendezvényszervezőknek, akik garanciát keresnek arra, hogy a befejezett plakátok pontosan megfelelnek az eredeti műalkotásnak.

Richard Barrow, az Epson Europe vezető termékmenedzsere így nyilatkozott: „Mindenki tudja, hogy a Pantone a világelső színhelyességi szabvány. Ezért hihetetlenül fontos számunkra az, hogy képesek vagyunk előállítani a 98,2%-os Pantone spotszínpontosságot. Ez a SC-S80610 nyomtatónak hatalmas előnyt ad a területén, és biztosítja a lehetséges vásárlókat, hogy az elrendezésük ugyanolyan jól fog kinézni a valóságban, ahogy a számítógép képernyőjén.”

A legújabb dupla Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát, és az új összetételű UltraChrome GS3 tintát alkalmazó SC-S80610 az Epson csúcsmodellje a feliratnyomtatók közül, és tartós, magas minőségű eredményt nyújt gyors sebességgel a legpontosabb hirdetésmegjelenítési alkalmazásokhoz, illetve speciálisan kiemelkedő eredményeket és élénk színeket biztosít.

1. 1440 x 1440 dpi 36 menetes módon, ILFORD nano oldószeres prémium fényes fotópapíron tesztelve.

 


Megjegyzés a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 93 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2014-es pénzügyi évben 1551 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/