A Nuance és az Epson stratégiai partnerségre lép

A Nuance Solutions a termelékenység javítását, a hatékonyság növelését és az iratbiztonság fokozását teszi elérhetővé az Epson-ügyfelek számára

A Nuance és az Epson stratégiai partnerségre lép

A Nuance Communications és a Seiko Epson Corporation ma bejelentette, hogy az Epson-ügyfélélmény javítását célzó globális stratégiai partnerségre lépnek, melynek keretében a Nuance dokumentum-képalkotási megoldásait az Epson forgalmazóknál és viszonteladóknál is elérhetővé teszik. Az új partnerség a termelékenység javítása érdekében – az üzemeltetési ráfordítások csökkentése mellett – egyesíti az Epson nyomtatók alacsony működési költségét, magas megbízhatósági szintjét, csökkentett beavatkozási igényét és környezeti hatását a nyomtatás és képalkotás biztonságos kezelésének és irányításának képességével.

A partnerség keretein belül az Epson az innovatív multifunkciós (MFP) tintasugaras nyomtatócsaládjával együtt értékesíti és forgalmazza a Nuance eCopy ShareScan és Equitrac Office/Express szoftverét, ide értve a nagy sebességű Workforce Enterprise WF-C20590 nyomtatót és a soros nyomtatófej-technológiával felszerelt LX-10000/7000 sorozat tagjait, amelyek a KKV-szektor és a nagyvállalati munkacsoportok igényeit szolgálják ki. Az Epson emellett az Epson szkennelési alkalmazásaiba integrálja a Nuance OmniPage SDK szoftvercsaládját az ügyfelek dokumentumfeldolgozási munkafolyamatainak automatizálása során nyújtott még jobb optikai karakterfelismerési (OCR) pontosság érdekében, valamint egyes Epson dokumentumszkenner termékvonalak esetében a termékhez adja a Nuance Power PDF szoftvert is.

„A Nuance megoldásai és globális támogatási háttere lehetővé teszi, hogy ügyfeleink optimálisan és biztonságosan kezelhessék a dokumentumaik életciklusát” – nyilatkozta Koichi Kubota, az Epson Printing Solutions Operations üzletágának üzemeltetési igazgatója. „Az Epson MFP- és szkennertermékeivel karöltve a Nuance a képalkotási munkafolyamatok és nyomtatáskezelés gördülékenyebbé tételével segít az ügyfeleknek kézben tartani az egyre bonyolultabbá váló üzleti folyamatokat a termelékenység, az együttműködés és az üzleti hatékonyság érdekében.”

Az alábbi Nuance megoldásokat teszik elérhetővé *1az Epson számára:

A Workforce Enterprise/Pro nyomtatókhoz:

Equitrac Office/Express

Az Equitrac® Office rugalmasságot biztosít a vállalkozásoknak, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy azt és akkor nyomtassák ki, amit és amikor akarnak, okosan – csökkentve a költségeket, biztonságos módon, a felhasználói elégedettség növelése mellett. A Hybrid Print Control™ technológia segítségével az Equitrac Office szervezeti szintű sokoldalúságot és irányítást biztosít, emellett a nyomtatószerverek, nyomtatási meghajtók és bonyolult nyomtatóflották iránti függőség leépítésével csökkenti az informatikai rendszerek komplexitását – miközben a szervezet minden egyes kinyomtatott oldalát kezeli. Ahogy a nyomtatással szemben támasztott felhasználói követelmények változnak és az informatikai infrastruktúra fejlődik, az Equitrac Office egyedi választási lehetőségeket kínál Önnek a nyomtatás kiosztására, hogy könnyedén alkalmazkodhasson a változásokhoz – nyomtatószerverek, közvetlen IP-nyomtatás, vagy a kettőt vegyesen alkalmazó hibrid modell segítségével. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a felhasználók és az üzletmenet konkrét igényeihez igazítsa a nyomtatási környezeteket.

 

Az Equitrac® Expressáltal biztosított rugalmassággal az IT-rendszergazdák megengedhetik, hogy a hallgatók, a tanárok és az irodai munkatársak azt, akkor és onnan nyomtassanak, amit, amikor és ahonnan csak akarnak. Ugyanakkor segít csökkenteni a teljes nyomtatási mennyiséget és költségeket, pontosan allokálja a nyomtatási költségeket, érvényesíti a nyomtatási kvótákat és fizetős rendszerben lehetővé teszi a vendégnyomtatást.

eCopy ShareScan

Az eCopy ShareScan dokumentum-képalkotási szoftver, amely együttműködési munkafolyamatok támogatására a legalkalmasabb, ahol a csapattagok egy közös cél – például egy projekt – érdekében dokumentumokat és tartalmakat szolgáltatnak a csapat számára további felülvizsgálat és tartalomfejlesztés céljából. A munkacsoport területén belül az MFP-t használva az eCopy gyorsan és egyszerűen vezeti végig a munkacsoport tagjait a dokumentumok helyes képalkotási folyamatán. Ez a megoldás az Epson dokumentumszkennerekkel is elérhető lesz majd.

A dokumentumszkennerekhez:

OmniPage

Az OmniPage Capture SDKa világ legpontosabb optikai karakterfelismerő (Optical Character Recognition – OCR) technológiáját kínálja. Mindent megad a fejlesztőknek, amire az erős képalkotási, OCR, valamint PDF-létrehozási és -konverziós képesség alkalmazáshoz adásához, illetve vonalkód-felismerő technológiához, intelligens karakterfelismeréshez, zónás felismeréshez stb. szükségük lehet.

A Power PDF

A Power PDF szoftver segítségével a vállalkozások könnyedén irányíthatják PDF-feldolgozási munkafolyamataikat, és képesek lesznek PDF-fájlokat alkotni, konvertálni, szerkeszteni, összeállítani és biztonságosan megosztani. A Power PDF nyújtja a leggazdagabb funkciókészletet az együttműködési tevékenységekhez, valamint a PDF-fájlok munkatársakkal és ügyfelekkel való biztonságos megosztásához. A szoftver minden szükséges eszközt tartalmaz a PDF-ek annotáláshoz, feljelöléséhez, aláírásához, biztosításához, szerkesztéséhez és tömörítéséhez, valamint PDF-űrlapok létrehozásához és alkalmazásához, megkönnyítve a PDF-fájlok szerkesztését és publikálását. A felhasználók rendkívüli kompatibilitással, pontossággal és megbízhatósággal, gyorsan konvertálhatnak Word-fájlokat PDF, illetve PDF-fájlokat Word formátumba.

 

„Innovatív tintasugaras technológiájával az Epson kitűnik az irodapiacon, a Nuance szoftvereinek hozzáadása pedig új szintre emeli képességüket a kiváló minőségű, értékes és környezetbarát ügyfélmegoldások nyújtására” – nyilatkozta Chris Strammiello, a Nuance Document Imaging globális szövetségekért és stratégiai marketingért felelős alelnöke. „Az Epson ügyfelei a Nuance szoftverekkel fejleszthetik dokumentumfeldolgozási munkafolyamataikat, javítva termelékenységüket és a hatékonyságukat. A szervezetek emellett irányításuk alá vonhatják a dokumentumbiztonságot, megóvva a védett információikat a vállalaton belülről és kívülről fenyegető engedély nélküli hozzáféréstől.”

A Nuance Communications, Inc.

A Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) az üzleti és végfelhasználói hang- és nyelvi megoldások vezető globális szolgáltatója.Technológiái, alkalmazásai és szolgáltatásai vonzóbb ügyfélélményt alkotva átformálják az emberek eszközökhöz és rendszerekhez fűződő viszonyát. Nap mint nap felhasználók milliói és vállalkozások ezrei élvezhetik a Nuance kipróbált alkalmazásainak előnyeit. További információért látogasson el az alábbi weboldalra: www.nuance.com.

*1 A termék elérhetősége és bevezetésének időpontja régiónként eltérhet. A részletekért vegye fel a kapcsolatot a helyi Epson forgalmazóval.