A modern kor mindennapjaira tervezve

Az Epson eddigi legkisebb Expression Premium multifunkciós nyomtatója elegáns és funkciógazdag

A modern kor mindennapjaira tervezve

Az Epson bemutatta az Expression Premium termékcsalád legújabb, 21. század mindennapjaira tervezett tagját, az XP-6000-t. Az új modell stílusos és kompakt megjelenéssel, illetve kiemelkedő otthoni és fényképnyomtatási funkciókkal bír.

Mohamed Musa, termékmenedzser szerint „az új Expression Premium multifunkciós nyomtató a legjobb megoldás azoknak, akik kiváló minőségű fényképeket és dokumentumokat akarnak nyomtatni otthonukban. Ez a nyomtató könnyen kezelhető és igazodik a felhasználók életviteléhez. Továbbá az is fontos technológiai szempont, hogy az asztali nyomtatást felváltó mobilnyomtatási megoldások kompkat, stílusos kiegészítői lehetnek a háztartásnak. Ezek a nyomtatók nincsenek a dolgozószobához kötve: a felhasználók a lakás bármely pontján elhelyezhetik. A helytakarékos XP-6000 minden szögből nézve elegáns, letisztult vonalvezetésű, ezáltal praktikus, ízléses kiegészítője az otthonoknak.”

Az Epson XP-6000 otthoni felhasználóknak lett tervezve.Az öt színkomponensű Epson Claria Premium festék- és pigmentalapú tintakészlet használatával kiváló minőségű fotók és szöveges dokumentumokat hozhat létre. A fényképek élénk színűek, kristálytiszták, míg a feketék valóban sötétek és részletgazdagok lesznek a fekete fotó-tintapatronnak köszönhetően.

A könnyen kezelhető XP-6000 számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik: új felhasználói felületettel, A4-es, kétoldalas nyomtatással, dupla papírtálcával, valamint a megfelelő CD-kre és DVD-kre történő nyomtatás lehetőségével.

A képek és dokumentumok okoskészülékekről történő nyomtatása egyszerűen elvégezhető bárhol és bármikor a Wi-Fi és Wi-Fi Direct kapcsolat, valamint a mobilos opciók garmadájának köszönhetően. A felhasználók az Epson iPrint alkalmazást ingyenesen letölthetik 1az okoseszközről való nyomtatáshoz és szkenneléshez. Az ingyenes Epson Creative Print 1alkalmazás segítségével közvetlenül a Facebookról is nyomtathat fényképeket, létrehozhat egyedi üdvözlőlapokat, és kifestőkönyvet készíthet fényképeiből – csak hogy néhányat említsünk a számos lehetőség közül. Az Epson Email Print segítségével a nyomtatás sokkal egyszerűbbé vált: a világ szinte bármely pontjáról küldhet fájlokat emailen keresztül nyomtatójára. 1. Egy hatalmas LCD kijelző és memóriakártya-foglalat is rendelkezésére áll a közvetlen nyomtatáshoz.

Az XP-6000 nyomtató 2017. októberétől.

Az XP-6000 nyomtató 2017. októberétől.

Főbb jellemzők:

 • A4-es nyomtatás, szkennelés (1200 dpi) és másolás
 • Kompakt, helytakarékos kialakítás stílusos, ívelt szélekkel
 • Új felhasználói felület
 • Színenként cserélhető tintapatronok: 5 színt tartalmazó Claria Premium tinta
 • 6,1 cm-es színes LCD kijelző
 • Epson Connect: Epson iPrint, Creative print, Email Print, remote print driver, Scan-to-Cloud 1
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Vezeték nélküli PictBridge
 • Memóriakártya-foglalat
 • Nyomtatás CD/DVD lemezre
 • Kétoldalas A4-es
 • 15,8/11,3 oldal/perc ISO nyomtatási sebesség 2(fekete-fehér/színes)
 • Két elölről betölthető papírtálca: A4-es és fotópapír méretű
1. Az Epson iPrint és az Epson Creative Print funkciókhoz vezeték nélküli kapcsolat és az Epson nyomtatási alkalmazások szükségesek. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.
2. Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra