A legkorszerűbb Blu-ray lemezsokszorosítási megoldás az

A DiscproducerTM PP-100IIBD készülék az ipari szabványnál is nagyobb

A legkorszerűbb Blu-ray lemezsokszorosítási megoldás az

2013. február 6. – Az Epson hazánkban is bevezeti Discproducer sorozatának legújabb, felső kategóriás tagját, a PP-100IIBD készüléket. A lemezsokszorosító archiválási minőségű Blu-ray meghajtókkal rendelkezik. Ezek a meghajtók (Pioneer PR1 sorozat) ipari szabvány felett teljesítenek, maximálisan pontos sokszorosítást biztosítanak kivételesen alacsony hibaaránnyal.

Az Epson PP-100IIBD USB 3.0 SuperSpeed interfésszel rendelkezik, lehetővé téve legalább nyolc Blu-ray lemez megírását egy óra alatt. A 100 x 50GB BD-R lemez vagy a több mint négy terabájt adat egyetlen munkamenetben történő megírására elegendő kapacitással rendelkezik. A PP-100IIBD készülék így tökéletesen alkalmas nagy mennyiségű adatot digitalizáló és archiváló szervezetek számára, beleértve a kormányzatokat, az egészségügyi szektort, a műsorszórókat és a kreatív ügynökségeket.

Az Epson az egyetlen gyártó, amely szakértelemmel rendelkezik mind a robotika, mind a nyomtatók területén, és ezt a tudást új készüléke tervezésekor is bevetette. A teljesen automatikus, Epson által szabadalmaztatott AcuGrip BD robotkar-mechanika biztosítja, hogy a PP-100IIBD egyszerre csak egy lemezt fogjon meg még akkor is, ha a lemezek össze vannak tapadva, így a munkafolyamatok elvégzéséhez nem szükséges felügyelet.

A PP-100IIBD kiváló minőségben képes a lemezek felületére precíziósan nyomtatni. Az Epson Micro Piezo nyomtatófeje kristálytiszta szöveget nyomtat még nagyon kis betűméretben is. A hat kazettás, színenként cserélhető tintarendszer alacsony lemezenkénti előállítási költséget eredményez, az előlapi LED-kijelző pedig lehetővé teszi a tinta szintjének színenkénti egyszerű felügyeletét.

A PP-100IIBD használatát a mellékelt intuitív és felhasználóbarát Total Disc Maker 5.0 szoftver segíti. A szoftver olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a visszaolvasás, amely adott lemezcsomagban gyors fájlkeresést tesz lehetővé, vagy az egyesített nyomtatás, amellyel egyedi tartalmak nyomtathatók minden különálló lemezre sorozatgyártás esetén.

„Az Epson a Discproducer sorozat pontosságával és megbízhatóságával biztosítja piacvezető helyét. Ezért választotta a CD/DVD sokszorosítót használó európai kórházak több mint 50%-a is az Epsont1 a betegek adatainak archiválására” – mondta Leonard Beckmann, az Epson Europe termékmenedzsere.

A Discproducer PP-100IIBD készülék 2013 januárjától megvásárolható 2.315.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait. A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 81 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/