A leggyorsabb hordozható üzleti szkenner a piacon1

a nyomathordozók kiváló sokoldalúságával, szupersebességű 3.0 USB csatlakoztathatósággal és kényelmes 20 lapos dokumentumadagolóval

A leggyorsabb hordozható üzleti szkenner a piacon1

2016. november 21-én – az Epson bemutatja a két új leggyorsabb hordozható üzleti szkennert a piacon[1]. A WorkForce DS-310 és a DS-360W a sokat utazó üzletemberek számára lehetővé teszi a dokumentumok gyors és hatékony kezelését, akár útközben is. Kategóriájuk egyik legkönnyebb és legkisebb kialakításával ezek a készülékek ideálisak a táskában hordozáshoz vagy a fiókban tároláshoz, és lehetővé teszik, hogy a kis irodák és a nagyvállalatok utazó alkalmazottai egyszerűen és gyorsan digitalizálhassanak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is. A kiegészítő beépített akkumulátor és a DS-360W készülék vezeték nélküli csatlakoztathatósága teremti meg a valódi hordozható szkennelés élményét, kábelek nélkül.

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „A piac leggyorsabb hordozható üzleti szkennereivel egyszerű szkennelni, bárhol is legyünk1 25 lap/perc sebességgel1, két- és egyoldalú szkennelés esetén is, és 300 dpi-vel színesben és fekete-fehérben is. Ezeket a készülékeket a még hatékonyabb szupersebességű USB 3.0 csatlakoztathatósággal és 20 oldalas dokumentumadagolóval láttuk el. A beépített akkumulátornak, a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az útközbeni USB töltésnek köszönhetően bárhol szkennelhet.”

Kiemelkedő sokoldalúság a nyomathordozók terén

Mindkét modell a nyomathordozók széles választékát tudja szkennelni, beleértve borítékokat, kártyákat és 52–230 g/m2 súlyú papírt. Ideálisak, ha papíralapú dokumentumok, mint pl. névjegykártyák vagy kitöltött űrlapok szkennelésére és rögzítésére van szükség.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-360W esetén

Szkennelje könnyedén a dokumentumokat mobileszközre, táblagépre a vezeték nélküli csatlakoztathatósággal egy kábelmentes élményért. Ezen kívül az akkumulátor és az útközbeni feltöltés lehetősége ideálissá teszi a készüléket az irodán kívüli alkalmazottak számára is. Az ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel zökkenőmentesen beilleszthető a vállalkozások munkafolyamataiba a leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A Document Capture Pro szoftverrel a DS-360W több funkciót is kínál, beleértve a szkennelés felhőalapú szolgáltatásba vagy e-mailbe, szkennelés SharePointba funkciókat, valamint több dokumentum feldolgozási funkciót, mint a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR-A/B támogatás.

A WorkForce DS-360W és DS-310 készülékek 2017 januárjától lesznek kaphatók.

Jellemzők

 • A hordozható vállalati lapolvasó gyors és hatékony a dokumentumok kezelésére útközben
 • A leggyorsabb szkenner a kategóriájában1 – 25 oldal/perces szkennelési sebesség, kétoldalas és egyoldalas beolvasás, színesben 300 dpi felbontással
 • 52–230 g/m2 vastagságú papírokat kezel
 • Nyomathordozók széles választékát szkennelheti – beleértve a borítékokat, a névjegyeket, a számlákat és egyéb dokumentumokat
 • Kártyák szkenneléséhez készült funkció a személyi igazolványok, a jogosítványok, a tagsági kártyák és hasonlók szkennelésére.
 • USB 3.0-kompatibilis
 • Beépített akkumulátor (csak a DS-360W készüléken)
 • Wi-Fi-csatlakozás a még nagyobb mobilitásért (csak a DS-360W eszközön)
 • A 20 oldalas ADF felgyorsítja a munkafolyamatokat
 • Windows- és Mac-kompatibilis
 • Dokumentumok mentése kereshető PDF-ként, Excel és Word fájlként, és egyéb módokon.
 • Epson Scan 2.0 és Document Capture Pro

 

 


Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 93 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2014-es pénzügyi évben 1551 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program  

http://eco.epson.com/

 

[1] Az Infosource által az EMEA-régióhoz meghatározott személyi mobilszkennerekhez viszonyítva, a versenytársak webhelyein 2016 júniusában szereplő specifikációk alapján.