A Labelexpo 2019-es kiállításán az Epson négy új címkenyomtatót mutat be a testreszabott, rugalmas és színes címkézéshez

Az új ColorWorks termékcsalád megtekinthető az Epson standján (A50, 9-es csarnok) a 2019-es Labelexpo rendezvényen (Brüsszel, szeptember 24–27.)

A  Labelexpo 2019-es kiállításán az Epson négy új címkenyomtatót mutat be a testreszabott, rugalmas és színes címkézéshez

2019. szeptember 24.– Az Epson négy új ColorWorks-címkenyomtatót mutat be: ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae és CW-C6500Pe. Ezekkel a címkenyomtatókkal bővül az Epson meglévő termékcsaládja, melyek ideálisak a kis és közepes tételszámú nyomtatáshoz, különféle ágazatokban (élelmiszer, vegyszer, ital, kertészet, logisztika stb.) dolgozó ügyfelek számára. A termékcsalád tartalmaz automatikus vágóművel rendelkező modelleket (AE) és időtakarékos, automatikus lehúzóművel rendelkező modellt (PE) is, amely automatikusan eltávolítja a címkehordozó papírt, és könnyedén beépíthető már meglévő nyomtatást és felhelyezést is végző gyártósorokba.

Minden most bemutatott nyomtató számos különféle formát, hordozóanyagot és címkeméretet támogat: a CW-C6000Ae és a CW-C6000Pe 25,4 mm és 112 mm közötti szélességű nyomathordozókkal képes dolgozni, míg a CW-C6500Ae és a CW-C6500Pe 25,4 mm és 215,9 mm közötti szélességűekkel. Ezek a ColorWorks-cimkenyomtatók gyakorlatilag bármit képesek nyomtatni az e-cigaretta-folyadékok üvegeinek kis címkéitől a vegyianyag-hordókon alkalmazható nagy, ellenálló címkékig. Ez a hordozókra vonatkozó rugalmasság és az igény szerinti digitális négyszínű nyomtatás (még kis méretű címkék esetén is) megkönnyíti a sok cikkszámmal dolgozó, időérzékeny vállalkozások életét.

„A ColorWorks termékcsalád a kialakításának köszönhetően széles körű felhasználási potenciállal rendelkezik”, mondta Flórián Medárd, az Epson termékmenedzsere. „Biztosak vagyunk abban, hogy a felhasználóknak óriási előnyt jelent majd a rengeteg új támogatási funkcióval együtt kínált gyorsaság, irányíthatóság, hatékonyság és rugalmasság. Különösen jó hír sokaknak, hogy a CW-C6000Pe és a CW-C6500Pe lehúzóműves modellek akár címkénként változtatható adatokkal rendelkező címkék nyomtatásához és lehúzásához is használhatók, emellett beépíthetők meglévő gyártósorokba. Szerintünk ez a világ első olyan lehúzóműves tintasugaras címkenyomtatója, amely képes egyenként nyomtatni és lehúzni a címkéket.”

Összefoglalva, az ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae és CW-C6500Pe különféle új funkciói közé tartoznak a következők:

  • Rugalmas papírkezelés:  Nyomathordozó-szélességek 25,4 mm-től 215,9 mm-ig.
  • Kompakt méret és egyszerű használhatóság: Az összes műveletet elvégezhető az elülső oldalon, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges.
  • Magas felbontás és színbeállítás: Jó nyomtatási minőség, ICC-profilok használata a meghajtóprogramban és spotszínkezelés,
  • Bármilyen alakú címke nyomtatható: A mozgatható érzékelőnek köszönhetően. Nincs szükség egy második formavágásra.
  • Könnyen integrálható: Közvetlen SAP-támogatás, ESC-címke, Linux- és Mac-meghajtóprogramok
  • Költségtakarékos: Nincs szükség előre nyomtatott címkékből álló készletre. Teljes színes nyomtatás üres címkéken
  • Integráció: A lehúzóműves (PE) modellek könnyedén beépíthetők meglévő gyártósorokba
  • Távoli kezelés és karbantartás: Webes felületen keresztül elérhető

 

Az Epson jelenlétéről a 2019-es Labelexpo kiállításon további információk érhetők el: www.epson.eu/labelexpo

A ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae és CW-C6500Pe 2019 decemberétől lesz kapható.