A képernyőtől a papírig tartó út csak hét másodperces alvó üzemmódból¹

A lézernyomtatással¹ összehasonlítva az első oldal elkészülésének ideje az Epson legújabb üzleti tintasugaras nyomtatóinál a leggyorsabb, miközben a modellek akár 90%-kal kevesebb energiát használnak fel²

A képernyőtől a papírig tartó út csak hét másodperces alvó üzemmódból¹

Az Epson bemutatja legújabb WorkForce Pro modelljeinek sorozatát, amelyet a kis munkacsoportok számára ideális WF-C5790DWF vezet. Az energiafelhasználás akár 90%-kal kevesebb nyomtatáskor, mint a lézernyomtatóknál 2. A gyors nyomtatási sebességnek köszönhetően az első oldal elkészülési ideje (FPOT) felülmúlja a lézernyomtatók sebességét a színes és a fekete-fehér nyomatoknál is – csak hét másodpercre van szükségük az alvó üzemmódból nyomtatáshoz 1. Arról nem is beszélve, hogy a 24 oldal/perces szkennelési sebességük a leggyorsabb ebben a szegmensben 1.

A pénz- és energiamegtakarításra, valamint a termelékenység növelésére tervezett sorozat négy modellje segít a vállalkozásoknak, hogy legalább 50%-ot megtakarítsanak a színes nyomtatás költségéből a lézermodellekkel összehasonlítva 3. Új tintatartályrendszerüket könnyebb cserélni, és nagyobb az oldalkapacitásuk: akár 10 000 fekete-fehér és 5000 színes oldalt is nyomtathat kellékanyagcsere nélkül 4a PDL modellek esetén.

Reggie Dubb, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „Ez a kis munkacsoportokra tervezett nyomtató- és MFD-sorozat a kis irodáktól a nagyvállalatokig tökéletes az olyan vállalkozások számára, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és az állásidőt. Mindeközben csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és javítják elismertségüket a CSR terén.”

Természetesen ezek a modellek problémamentes, alacsonyabb karbantartási igényű nyomtatást biztosítanak a tintasugaras technológiának köszönhetően. Ez nemcsak a produktivitást növeli, de a hőt nem termelő és az érintés nélküli nyomtatási folyamat még rugalmasabb papírkezelést is nyújt. Ami a nyomathordozókat illeti, a sorozat 330 oldalas standard papírkapacitása a legnagyobb ebben a piaci szegmensben 5.

A kifejezetten vállalkozások számára tervezett modellek olyan szoftvereket és eszközöket biztosítanak, amelyek kielégítik a különböző felhasználói igényeket. Az olyan eszközök és szoftverek, mint például az Email Print for Enterprise, az Epson Print Admin, a Document Capture Pro és az Epson Device Admin 6, további funkciókat biztosítanak – sokkal többet az egyszerű nyomtatásnál és szkennelésnél. Az Epson Open Platform 7és a közös munkánk a független szoftvergyártókkal további megoldásokat biztosít, például a PaperCut nyomtatáskezelő szoftvert. Ezenkívül az NFC funkció segítségével mobiltelefonnal is egyszerűen lehet nyomtatni, rugalmasságot biztosítva a felhasználók számára, akik nincsenek az asztalukhoz kötve nyomtatáskor. A WF-C5000 sorozat az Epson Print365 nyomtatási szolgáltatási csomagján keresztül elérhető, amely teljes mértékben gyors szervizt és támogatást nyújt, ezért nyugodtan pihenhet abban a tudatban, hogy az üzleti nyomtatás költséghatékony és problémamentes lesz.

1. Az összehasonlítás az IDC 2017 szeptemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak.
2. Az összehasonlítás az IDC 2017 júniusát megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak.
3. Az összehasonlítás az IDC 2017 júniusát megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. A CPP-adatok a 2017. augusztusi GAP-intelligenciajelentésből származnak, és a németországi, franciaországi és egyesült királyságbeli átlagos (a GAP alapján euróban megadott) árakat használtuk. Az Epson-értékek az XXL-tintacsomagok ajánlott kiskereskedelmi árán alapulnak (5000 oldalas kapacitás az IEEE/ISO 24711/24712 szerint). A versenytársak modelljeinek árait a legalacsonyabb rendelkezésre álló lapköltség alapján számítottuk.
4. Hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra. Az összehasonlítás az IDC 2017 szeptemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak.
5. Az összehasonlítás az IDC 2017 szeptemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak.
6. Csak a WF-C5790 és a WF-C5290 modellel kompatibilis
7. Csak a WF-C5790 modellel kompatibilis